Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
Maa poznati je prevarant doticni "Stanko" u piaggio servisu Zadar tako nek te ne cudi..
Ovo deklo ni taknuto i zato mi ne pada na pamet past na budalastine ionako skuter sam sevisiram aa ovo je bilo hitno pa sam morao.
RunnerSukosan:
Ja i moj runner lagano nabijamo kilometre (oko 13000), manje neg inace jer sam isao u njemacku radit al za sad me sluzi kako treba.
Bio sam nedavno s njim na Rabu i dojmovi su odlicni iz Sukosana sam dosao u Stinicu za sat i pedeset minuta a jako su me iznenadile standardne gume koje nisu drzale lose koliko sam ocekivao mada su u gradu teza nula i okolici isto. Cesta je bila predobra mozda mrvu slage fali pri malo vecoj uzbrdici al ne toliko da smetas na cesti. Ruta je bila SUKOSAN>ZEMUNIK G.>POSEDARJE>STARIGRAD>KARLOBAG>STINICA i onda trajektom na Rab, ruta je pre dobra a cesta je isto bila odllicna.
Jedina slika koju imam :icon_biggrin:
Onda misterij s deklom se nastavlja i u biti stvarno nesto nije u redu s njim jer zadnja osovina opet jako vibrira i ja uzmem deklo s drugog skutera i za cudo radi normalno. Zbog toga sam kupio polovno deklo od jednog clana s foruma i deklo je ocuvano samo jedna piksa pukla i ostala unutra al to je rijeseno. Samo kad sam stavio to deklo anlaser mi ne vrti iz ne znam kojeg razloga a sa mojim normalno sve nezz jel kakve veze ima sto je deklo 02 a moje 13? Nisam imao vremena to danas pogledati jer je kasno bilo pa ako netko zna nek napise :)
Planovi su izmijenit antifriz kad sezona zavrsi pregledat karike i sve ostalo i nove gume naravno. Razmisljao sam o dunlop scootsmart al posto sam nasao samo s indeksom brzine S mislim da nebi to bilo pametno uzet tako da sad razmisljam izmedu michelin power pure sc i pirelli evo 21/22 savjeti uvijek dobro doslo. Kit je isto planu :icon_biggrin:
JosipMarijanovic:
Sto se tice svjecice, to kaj tebe mucizvuci kao da imas lulica sa otporom u sebi i kupio si ngk br9es sa otporom pa ti je iskra preslaba i ne sljaka to bas. Jel ti champion svjecka ima oznaku R na sebi?
Corector:
A bas sutra idem tom rutom kojom si prosao, velis cesta je predobra :icon_biggrin: Ja od sad svaki put kad idem po kruh, malo se spustim iz Zga po toj cesti...
Ovo sto ti nece pokrenuti anlaser, moguce da je zbog dekla ali od modela purejet. Mozes napraviti jednostavan test, popusti deklo i ubaci nesto od 1mm izmedju dekla i bloka (simuliraj dihtung kao sto ima minarelli recimo), dovoljno je samo u dijelu gdje je anlaser.
Ako ti proradi bendix, onda ti je to purejet deklo, i trebao bi samo za 1mm pobrusiti alu dosjed s cahurom u deklu gdje ulazi bendix.
RunnerSukosan:
@Corector Cesta je odlicna ciim naberem vremena i ja idem dir bacit, zavoj do zavoja :icon_biggrin: Ja sam isao u 5 ujutro pa nije nikog bilo, a vratio sam se oko 8 isto je malo prometa bilo sto je po meni odlicno samo ne znam kakva je sad situacija.
Jucer sam bas napravio tako odvojio 1mm da vidim jel radi i radilo je, nije mi decko rekao da je pure jet deklo pa nisam ni razmisljao o tome. Hvala :icon_biggrin:
@JosipMarijanovic Moguce da je lulica s otporom u sebi. Znam da u nizim okretajima ni maknut nije mogao samo iznad 8k lagano krece i na 9k vozi i u leru su okretaji skakali. Oznaka je R da, hvala na savjetu. To se meni dogodilo taman prije puta na Rab pa nisam ni gledao sto mu je neg po novu champion sto znam da radi i vozi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju