Tehnički kutak > Garaža

Yamaha T-Max

<< < (14/17) > >>

Tomi_ZG:
Iskreno i ja bi na ovaj način to radio na takvom skuteru,jer preskupa je to igračka da bi se išlo na blef,siguran sam da pištolj ne bi škodio al ovak se ipak mirnije spava,samo pazi da imaš provjereno dobar kilo ključ

A ovo za mast nije čudno,servis sigurno to ne čisti jer di bi došli,samo natrpaj i vozi

Pogle ovog fosila kak odšarafljuje radilicu,ak je taj nije ispigao nitko neće  ;D

8:20

steeef:
za izvadit kvacilo moras rastavit cijelu getribu,to nije kvacilo ko ovo suho kak je na ostalim skuterima i nemas ga kaj ni gledat dok god radi svoj poso..
samo pazi da nebi ulil kakvo krivo ulje unutra pa da ga sjebes sam,kak znaju majstori napravit na bev 350  :icon_biggrin:

nikola.dragicevic8:
Ovo g#vn% od kljuca koje se njemu iskrivilo je oko 80€, mogao je susjeda zvat da skupa skaču po njemu  :nono:
Steeef mogu se one lamelice potrosit..al kako kazes uredno radi pa nemam zasto sebi pravit posla  :toothy9: vjr glupo pitanje, dal je kvacilo u ulju koje ide u masinu ili u ovom od transmisije? Jer ovako kad gledam prenos je fizicki odvojen od djela di je kvacilo :icon_scratch:

steeef:
po kolko sam do sad videl na skuterima bilo je posebno getriba posebno masina..a kuplung sa getribom

nikola.dragicevic8:
Trebao bi ubrzo promjenit ulje u transmisiji. Sad, manual kaže : SAE 80 API "GL-4" hypoid gear oil. Ima dosta ulje koja zadovoljavaju ove standarde, u kreše mi nudi 80w90 Mobilovo ulje ( mineralno ). Nemam nekog iskustva pa ako neko zna, dal treba tražit sintetiku ili je i ovo ok? Slika kako to izgleda unutra :

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju