Tehnički kutak > Garaža

Yamaha T-Max

<< < (13/17) > >>

steeef:
jesi siguran da je 16nm moment stezanja matice na radilici?  :icon_biggrin:

nikola.dragicevic8:

--- Citat: steeef - 30 Travanj, 2017, 13:30:34 ---jesi siguran da je 16nm moment stezanja matice na radilici?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Lapsuz, 160 Nm ili cca 16 Kg, valjda sam to dobro vidio, svako cu provjerit u manualu prije stezanja  ;D

steeef:
tak da,jer na 50tkama se steze na 46-50nm tak da je nemoguce da se tebi na 16  :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Bome junački se to steže,16 kila je već jaka sila,mada mislim da su ove priče da ćeš sjebat radilicu pištoljem samo kafanske priče,jer kak ja udaram pištoljem po svojoj sirotinjskoj radilici pa je još čitava,tak da mislim da nemaš straha,jedino da tučeš ko manijak pištoljem od 500+nm

nikola.dragicevic8:
Postujem tvoje mišljenje, al kako si rekao velika je sila i volim bit siguran kad se takve stvari rade. Znam da ce u 99,9 posto slučajeva sve bit ok, al opet..jedan dan posla za napravit alat pa sam miran. Bas sam danas cisito sve detaljno, cini mi se da ko god je prije radio samo je trpana mast unutra bez da je stara obrisana. Oprano i podmazano sve na novo, danas vjr vraćam sve nartag.
Samo kvačilo nisam dirao, ono je s druge strane, u ulju koje sam taman promjeno pa mi se bas i ne zeza ponovo s tim. Nisam imao pojma da je tako inače bi pričekao s promjenom ulja pa da pregledam i njega, al dobro posto je u ulju vjerujem da je sve OK  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju