Tehnički kutak > Garaža

Yamaha T-Max

(1/17) > >>

nikola.dragicevic8:
Jucer kupljena Yamaha, nakon par "dogovora" gledanja svega i svaceg odlucio sam se ipak za T - Max. Skuter je 2004 godina sa nekim detaljima od redizajna, preso 42 000 km, dosta dobro ocuvan s obzirom da ima 12 godina. Gore je malossi variomat,  original sam dobio s njim i givi kratki vjetrobran. Ide odlično, doso sam do 160 km/h i uhvatila me panika tako da sam pustio gas. Nemam pojma koliko ide maximalno, niti me zanima. Ubrzanje je brutalno, putna brzina 100 bez problema na nekih 4500 o/min. Kupio sam odma nove gume jer su stare bile uzas, Metzeler feelfree sam uzeo, 1810 kn sa montazom. Skupe jer moraju imat H index brzine. To je to ukratko imam par stvari koje cu morat malo dotjerat, al pricekat ce zimu jer sad zelim samo uzivat u voznji  :headbang:

steeef:
ajde,to vec je yamaha  :icon_biggrin:

nikola.dragicevic8:
Ova ima filter od ulja  :icon_tongue:

Corector:
Kad je covjek ovako ushicen i pod dojmovima nakon piaggia sta rec  :dontknow:

A bas ovih dana odmjeravam T-max pile  :)

nikola.dragicevic8:
Nakon piaggio 300 masine naravno da je ogromna razlika, master 500 sam samo probao 200 m tako da ne mogu sudit. Jos je multivar kod mene trenutno. Napravio sam 230 km, sad sam taman natočio 11,6 litara. Nekih 5 u prosjeku, s tim da jos moram malo upoznat motor, naviknut se na odaziv. Ceko sam 200 km da se malo potrosi onaj zastitni sloj sa guma, jutros sam napravio 30 ak km malo zesce voznje. Preporod je kad ne moras vagat pretjeceanja, sa 80 - 100 dignes na 120-140 brzinski, natrag u svoju traku i lagano dalje :notworthy: Motor lezi super, ne osjeti se tih skoro 230 kg. Ovih dana ide samo zamjena ulja i filtera i to je to. Prosli vlasnik je tocio motul 10w40 full sintetic. Jel ima ko neku preporuku ili ponovo isto?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju