Tehnički kutak > Garaža

Yamaha T-Max

<< < (12/17) > >>

memphis:
Onda sam ja do sada trebao barem 20 radilica sjebat

nikola.dragicevic8:
Sv. Jure danas  8)

209:
Ja cekam da malo jos zatopli pa da onda odradim prvu turu do mora po staroj sa skuterom.

Nisam ga jos ni jednom ozbiljnije provozao po zavojima

nikola.dragicevic8:
Znam da ce ispast da svako svoga konja hvali, al definitivno najvozljiviji skuter koji sam vozio. Jos je u mene stara čelična rama, vjerujem da tvoja alu + 3-4 kw više mora bit bomba. I neki vario obavezno, skoro 2 sekunde je razlika 0-100 u mome slučaju.

nikola.dragicevic8:
Zadnjih par dana se nesto šarafilo, otvoren prijenos, čisto da se uvjerim da je sve ok prije sezone. Napravljen alat za blokiranje variomata i polutke, jer nisam htio radit pištoljem. Matica na radilici se steže na 16Nm i ne želim rizik da nesto polomim, nije bas da su djelovi jeftini :D Stanje svega uredno, remen minimalno potrošen, konačno poništen i interval za izmenu remena koji mi bode oči od kako sam ga kupio. Netko je zaboravio poništit, a nije ko na novim modelima da se može na dispayu sve, već ima neki relej ili tako nesto u samome prenosu koji se odspoji na par sekundi da bi se interval poništio. Dobra stvar je i sto sada znam setup prijenosa :
Malossi Multivar MHR, 16 g rolice
Malossi žuta opruga
Original remen
U dilemi sam dal probat drugi set rolica ( 18g ) da vidim hocu dobit da mašina radi na nešto nižim okretajima na putnoj brzini.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju