Tehnički kutak > Garaža
Yamaha T-Max
nikola.dragicevic8:
Iskoristio se proljetni popust u kreše za napravit servis prije vremena. Ulje je nakon 4800 km imalo sigurno jos života, al nema veze, otoplilo je, više se vozi pa bolje izmjenit i ne mislit. Uzeo sam i nove disk pločice za prednje diskove, prije su bile isto braking sa crnom pozadinom, ove sa zlatnom bolje koče iako su nove i jos nisu legle kako treba. Drugačiji je sastav pločica, ne znam koliko ce trajat al definitivno su na prvi dojam bolje. Inače dosao sam do 49 000 km, nema nikakvih problema, točim i vozim. U planu je jos rastaviti prijenos, pregledat stanje potrosnih djelova pa cemo vidit ima li potrebe sta mijenjat :icon_biggrin:
memphis:
Remen na t maxu ti se mjeri na poseban nacin ne na klsaican ko kod svih skuter
nikola.dragicevic8:
Ima dosta zajebamcije za doc do njega, treba pola desne strane skutera rastavit, a i moram nabavit ključ za blokirat variomat, tako da to odgađam al morat cu uskoro. Kako se mjeri, nisam jos nikad radio pa je svaka pomoć dobrodošla :D
memphis:
Ne treba ti nikakav kljuc za blokirati vario, sa vicima m6 x2 zavidaj u polutku da je stisnes da lakse skines remen mjeri ti se tako da sa dva limica "produzis" kut remena i onda izmjeris jer ako ga mjeris na klasican nacin i novi remen je potrosen kad to budes radio cu ti pogledati u manualu tocnu sirinu i tocno kako se mjeri jer ovako mi je tesko opisati rijecima
nikola.dragicevic8:
Ako ima u manualu nije problem, imam ga skinutog. A rekli su mi da maticu sa variomata ni slučano ne udaram pištoljem jer je treba stegnut dosta jače nego na ostalim skuterima, tako da treba blokirat vario i sve radit moment ključem da ne sj**** radilicu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju