Općenito > Propisi

sve OK osim vozačkog !

<< < (4/6) > >>

Luka Sokol 46:
Ajde ajde, 90% vas je tu prije sigurno vozilo bez vozacke, isto kao i ja...
To mi nitko nemoze reci da nije vozio skut bez vozacke

MarinM:
Jedno je vozit bez vozacke,a drugo je hvalit se time neznam sta se postize ako se hvalite s tim? Suti i vozi se i tjt. Kad te uhvate ne plači nego pojedi gov*o i to ti je to. Ako imas mudaza vozit se bez vozacke imaj muda i snosit posljedice  ;D

Luka Sokol 46:
A gle ako te ulove bez vozacke suti, trpi i plati jer tu nema nikakve logike žalit se, i meni da su pisali kaznu platio bih kaznu i nebi budalu sam od sebe radio, da mi oproste i nez sta sve ne a vozacke nisam imao...
Gle ne hvali se nitko s tim, al najjace mi je kad netko pocne filozofirat "ja bi tebi dao kaznu ovakvu onakvu to sto nemas vozacke" i nez sta sve ne a 90 posto ljudi na ovom forumu su vozili skut bez vozacke, tako da nema nikakvog hvalisanja, samo kazem  :)

steeef:
jedna popušena kazna košta kolko i vozačka..

popizdim u gradu na šabane koi mi se guraju desnom stranom između auta i bankine u mojoj traci,samo čekam da mi zakači retrovizor.

treba svima pisat kazne  :icon_thumright: pa bi i kultura u prometu bila na višem nivou.

Luka Sokol 46:

--- Citat: steeef - 02 Lipanj, 2016, 13:24:24 ---jedna popušena kazna košta kolko i vozačka..

popizdim u gradu na šabane koi mi se guraju desnom stranom između auta i bankine u mojoj traci,samo čekam da mi zakači retrovizor.

treba svima pisat kazne  :icon_thumright: pa bi i kultura u prometu bila na višem nivou.

--- Kraj citata ---

Samo seljačina se gura tako, ili ono između auta, dođe mi da ga izujem iz cipela pajserom po kacigi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju