Općenito > Propisi
sve OK osim vozačkog !
Tomi_ZG:
mojstručnjak.com/forum ;D
martin gpr:
Tomi zg iskreno ni meni se neda vise zajebavati s njima pa sam sad pred ispitom ali vozim se vec 2 mjeseca bez vozacke i najvise se bojim voziti po svojem selu di me policajci znaju zato i idem tak radit krugove po 50- 100km di me ne poznaju i ne diraju autoskola kosta 3500 kuna tak da i to dajem za vozacku ;D a sa motorom me nije strah nikam ici osim po svojem selu a iskustvo se ne uci u skoli nego na cesti ;D u autoskoli dobijes samo smjernice i vozi 15 sati kaj je goli k i ona 8 ica veli on meni to mora ici bez gasa i sve fino glatko lako njemu reci i napraviti to na yamahi ybr 250 (zadnjem smecu od motora radije bi isel pjeske nego si to kupil) nek proba taj krug napraviti s rsom nema sanse
steeef:
u autoskoli se uci ponasanja u prometu sa motorom,iskustvo se skuplja na cesti ali ak nemas vozacku nemas ga ni di skupit,a iskustvo skupljeno po sodranom putu i polju jednako je ne 0 nego -1..
podrzavam to da naplate svakom bar 10 hiljada kn kazne za voznju bez vozacke ili rege.
ivano_007:
Meni i ne smetaju toliko ovi što voze bez odgovarajuće vozačke, tipa voze skuter 250cc, a imaju B kategoriju. Al ovi šta nemaju ništa, šta nisu prošli nikakve propisi, e ti su smrt na cesti, nit taj zna ko ima prednost nit šta pola znakova znače :icon_thumright:
Tomi_ZG:
To da,isti k**ra* vozio 50 il 250ccm skuter kaj se tiče prometne kulture i znanja ak imaš B,najgori su ovi baje klinci od 15 godina koji nemaju nikakvu vozačku i uz to slažu i voze "haj end setupove složene za trke"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju