Općenito > Propisi

sve OK osim vozačkog !

<< < (5/6) > >>

Grale:
Jel opet ta tema aktuelna?  :icon_biggrin:

Naslov mi je najbolji, to koda veliš maloj, sve ok osim one stvari  :toothy10:

zvonkec92:

--- Citat: Luka Sokol 46 - 02 Lipanj, 2016, 14:46:12 ---
--- Citat: steeef - 02 Lipanj, 2016, 13:24:24 ---jedna popušena kazna košta kolko i vozačka..

popizdim u gradu na šabane koi mi se guraju desnom stranom između auta i bankine u mojoj traci,samo čekam da mi zakači retrovizor.

treba svima pisat kazne  :icon_thumright: pa bi i kultura u prometu bila na višem nivou.

--- Kraj citata ---

Samo seljačina se gura tako, ili ono između auta, dođe mi da ga izujem iz cipela pajserom po kacigi

--- Kraj citata ---
to između auta je oke dok svi stoje pa da se zguraš napred prvi, često vidim dosta ekipe koja gleda u retrovizor, vidi me na vrijeme i pomakne se u stranu da ja mogu pos redini proč. To se cjeni kod mene, a vožnja između autiju pri 40+ je već lutrija, da neko cimne volan sjebe ti i odeš pod kotače nekom.

JosipMarijanovic:

--- Citat: zvonkec92 - 02 Lipanj, 2016, 18:08:52 ---
--- Citat: Luka Sokol 46 - 02 Lipanj, 2016, 14:46:12 ---
--- Citat: steeef - 02 Lipanj, 2016, 13:24:24 ---jedna popušena kazna košta kolko i vozačka..

popizdim u gradu na šabane koi mi se guraju desnom stranom između auta i bankine u mojoj traci,samo čekam da mi zakači retrovizor.

treba svima pisat kazne  :icon_thumright: pa bi i kultura u prometu bila na višem nivou.

--- Kraj citata ---

Samo seljačina se gura tako, ili ono između auta, dođe mi da ga izujem iz cipela pajserom po kacigi

--- Kraj citata ---
to između auta je oke dok svi stoje pa da se zguraš napred prvi, često vidim dosta ekipe koja gleda u retrovizor, vidi me na vrijeme i pomakne se u stranu da ja mogu pos redini proč. To se cjeni kod mene, a vožnja između autiju pri 40+ je već lutrija, da neko cimne volan sjebe ti i odeš pod kotače nekom.

--- Kraj citata ---

Tako kako veli Zvonkec bi i trebalo biti dozvoljeno. Znaci kad kolona stoji lagano između da smiješ proći da nemoras čekati. A kad kolona počne voziti samo se priključis di jesi.

steeef:
to da ko covjek prodje po sredini i ode napred na semafor i krene prvi mi ne smeta..osim kad se gura panjina sa kinezom i kad krene na semafor iz njega se guze auti jer kurca nikud neide a nemres ga obic kad idu auti iz suprotnog smjera..

mada,jednom sam se tak progural do semafora sa vxrom pa sam nakon nekog vremena u retrovizoru videl kak me ganja murjak na motoru pod rotirkama,zaustavi me pa mi pocne nabrajat koje prekrsaje sam napravil po clancima i da je kazna 2600kn..nije mi pisal kaznu na kraju al poslje toga bas i nemam naviku gurat se,mada kod nas nije ni priblizna guzva ko krkljanac po zg.

zvonkec92:
vjeorjatno zato te i jebal pošto je mali grad nema puno dvokotača pa se išel kurčit. Ja sam znal par puta kad skužim drota na motoru stanem u koloni kao i svi i čekam da drot ode prvi napred pa ja lagano za njim i stanem se jedan-dva auta iza njega, jednom sam se stal baš drito kraj njega pa me malo poprek gledal, rađe ja zaostanem iza 2 auta pa mi nemre nikaj. Po zgu još nisam videl da nekog jebu za to jer su tu prevlike gužve i to guranje je valjda skroz normalna pojava. Ja se guram svakam di god vidim rupu, kad svi krenu ubacim se tu di jesam i vozim se kak i ostali. Dok ne smetam i ne kočim promet niko se od autiju ne buni. 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju