Općenito > Propisi
sve OK osim vozačkog !
martin gpr:
i ja se vozim na priliji rs 125 bez vozacke imam samo b i m kazna ti je od 5-15 ovisno o sudu i koliko lukavo znas mljeti gluposti prijatelja su ulovili bio je maloljetan i bez vozacke sve drugo uredno i doso na sud pustio suzu 2 i dobio 500 kuna kazne i to je to 2 puta je dobio 500 kuna kazne opet i opomenu ako se ponovi da ce ostati bez vozacke kada polozi na 6 mjeseci a ja imam uvjek 200 kn u vozackoj tak da se vidi jel ide ili nejde :toothy9:
Tomi_ZG:
Kak ti se da zajebavat,mislim meni ni iz džepa ni u džep vozio se ti s vozačkom il bez,al ono,ak imaš za rs imaš i za vozačku,ovak samo strepiš,nemreš nikam u miru,a i 200kn danas za takve stvari ne prolaze
Najbolji su mi ovi kaj počnu kmečat da ih je čopila murija,a voze bez vozačke
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 02 Lipanj, 2016, 08:42:58 ---Kak ti se da zajebavat,mislim meni ni iz džepa ni u džep vozio se ti s vozačkom il bez,al ono,ak imaš za rs imaš i za vozačku,ovak samo strepiš,nemreš nikam u miru,a i 200kn danas za takve stvari ne prolaze
Najbolji su mi ovi kaj počnu kmečat da ih je čopila murija,a voze bez vozačke
--- Kraj citata ---
I treba ih oplesti po novcaniku, jer u suprotnom ispada da smo mi svo ostali ludi kaj smo plaćali vozački i prošli neku obuku a ovi svi pametni samouki vozači svi redom ranga Rossi-a spreme 4000kn i onda placu kad ih murija oplete. Još nisam vidio osobu koja vozi bez vozačke i da mi ne tvrdi kako dobro vozi skuter/motor i da ih u autoškoli ništa nemogu naučiti, a 82% vozača vozila na dvokotacima ima ispod prosječno kočenje; blago rečeno kad treba naglo stati, treba im 30% vise dužine nego sto im fizički stvarno treba.
Nego Tomi neznam kako ti, ali ja ti preko ljeta ne igram loto nego se vozim po cesti i čekam da se u mene zabije jedan Neregani i bez vozačke da mu izmuzem love za pet generacija
Tomi_ZG:
Ma neću ja nikom popovat jer vozi bez vozačke,nisam im ni mama ni tata,nego mi je špica kad glume mangupe,a onda kmeče i kukaju kad ih murija oplete
Ja sam se davno vozio bez rege,kad me murijak klepio otišao sam platit idući dan,doveo skuter u red i regao ga,bez kmečanja
steeef:
tomi pa forum nam je ko i vlada u drzavi..sami strucnjaci i pravi savjetodavci :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju