Općenito > Generalno o skuterima
Moj Aerox - montiranje karika...
igor.sb:
oni koji imaju masinu/spravu za honanje :P
kod vecine je tokarenje + honanje 100kn, kod nas je 50kn :P
al nest mi nije jasno sta honovat se moze i bez tokarenja, znaci idem mjenjat karike i dam samo cilindar da ga ishonuju, malo mi je to... :icon_scratch:
dhorvat:
--- Citat: igor.sb - 03 Listopad, 2008, 00:13:53 ---znaci idem mjenjat karike i dam samo cilindar da ga ishonuju, malo mi je to... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Da i meni je to malo čudno. Al ak se može onda bumo to napravili. Sad j***ga kad sam sve sastavil. Napravil šezdeset i nešto sitno kilometara. Jel bu dosta 150 km razrade? (vožnja s maximalno frtalj gasa)
3alfa3:
Ako je cilindar neostecen, samo je honanje dovoljno.
Neki ljudi to cak rade sa par poteza smirgl papira oko 150 granulacije, drugi kupe alat za to koji ipak previse kosta (a i nije bas profi) da bi se isplatio samo zbog 2-3 puta pohonat pa je najpametnije dati nekome ko to ima sa cime napraviti.
2TDottore:
to honanje je jako dobra stvar bas zbog dobre razrade karika i zadrzavanja ulja u cilindru ali budimo iskreni kom se to da radit ak cilindar nema nikakvih riseva.malo ljudi se sjeti da bi to trebalo napravit prije montiranja novih karika.ja sam isto stavio nove karike prije 1000km i naravno da se nisam sjetio honanja al ko mi kriv. :sad1:
SlowRider:
Ipak nije 110 dizna, s tim karbom dobijes broj 90.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju