Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (28/28)

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 17:15:55 ---
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 17:09:43 ---svaka cast.  :icon_thumright: ponasa se ko dijete od 15 godina.samo bi se sa svima utrkivao i nesto dokazivao sto se vec zna odavno

--- Kraj citata ---

Pozval bi ja na pivu, al budući da nemam trenutno niš para mislil sam da bu i mala trka popravila gušt. Al mora Dottore sve zaj#bat, to mu je u krvi  :drunken_smilie:

Kad skupim neke pare da mogu do žitnjaka i nazad onda bum došo kod tebe Slow i bumo probali taj remen... Ja uzmem putni set za generalku i to je u roku 15 minuta složeno, isprobano i vraćeno   :icon_thumright: Važi? Al ko zna kad bude to... Valjda nebu snijeg do toga zapal  :toothy3:

--- Kraj citata ---

skupljaj pare.ja sam vjerojatno sljedeci tjedan jedan dan kod slowa da probamo jedne vilice dal pasu na mog stalkera. :party0048:

dhorvat:
Koji lol danas...

Dođe dottore do mene sa VXR-om i idemo njemu po ulje za stalkera i kad meni motor na startu jako trokirat počne... Onak ko da gubi struju. Kad smo se vračali iz grada ja njemu velim da nekaj ne štima i krenemo jedan i drugi s mjesta i fakat čuje on da neš ne valja...

Hm i kaj sad. Nije valjda mašina, tek karike zamijenil...  :icon_scratch:

I pita on mene danas kad sam svjećicu mijenjal... :dontknow:

A ja:" Svjećicu...?  :toothy11: Ups!  :toothy3:

Veli mi: "Pa nemrem verovat... Kaj nisi dosad svjećicu na kitu mijenjal?"

A ja onak po tiho velim: "Nisam  :-["  :'(

Okrenemo se mi nazad u grad kupim istu takvu svjećicu (Denso W27ES-U) i piči dalje. Motor je odma živahniji al neznam zakaj   :dontknow:  :icon_tongue:

P.S. Dottore, ni sa VXR-om me nemaš od 0-40  :toothy3:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 14 Listopad, 2008, 23:20:23 ---Koji lol danas...

Dođe dottore do mene sa VXR-om i idemo njemu po ulje za stalkera i kad meni motor na startu jako trokirat počne... Onak ko da gubi struju. Kad smo se vračali iz grada ja njemu velim da nekaj ne štima i krenemo jedan i drugi s mjesta i fakat čuje on da neš ne valja...

Hm i kaj sad. Nije valjda mašina, tek karike zamijenil...  :icon_scratch:

I pita on mene danas kad sam svjećicu mijenjal... :dontknow:

A ja:" Svjećicu...?  :toothy11: Ups!  :toothy3:

Veli mi: "Pa nemrem verovat... Kaj nisi dosad svjećicu na kitu mijenjal?"

A ja onak po tiho velim: "Nisam  :-["  :'(

Okrenemo se mi nazad u grad kupim istu takvu svjećicu (Denso W27ES-U) i piči dalje. Motor je odma živahniji al neznam zakaj   :dontknow:  :icon_tongue:

P.S. Dottore, ni sa VXR-om me nemaš od 0-40  :toothy3:

--- Kraj citata ---

nema veze.zato te imam od 100 do 145. :beah:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju