Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (6/28) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2008, 23:40:43 ---Pise da je serijska dizna broj 110.

Hauptdüse: 110 (DEO06413-xxx)

--- Kraj citata ---

:icon_scratch: Da ziher?!

znam da sam imal malo premalo zraka... Al STODESET? Di si to iščupo? Nije ni čudo kaj imam prebogatu smjesu...

majic_sk:

--- Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2008, 23:40:43 ---Pise da je serijska dizna broj 110.

Hauptdüse: 110 (DEO06413-xxx)

--- Kraj citata ---
samo da velim, looooooool :icon_biggrin:

SlowRider:
Za moj frgic pise tocan broj, za ovaj ti javim sutra.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2008, 23:45:12 ---Za moj frgic pise tocan broj, za ovaj ti javim sutra.

--- Kraj citata ---

Gle sa 110 diznom nema teoretske šanse da sa nas dvoje na motoru od samobora pa do donje bistre i nazad držim potrošnju od 3,7 litara na 100km. Možda je neka zabuna jer potrošnja sigurno nije krivo izračunata! Točno 5 litara tam i nazad.

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Listopad, 2008, 23:16:58 ---Ne, nego dodje do takve razrade karika da one bolje dihtaju (imas vecu kompresiju, a time i snagu) nego da nije honano. Kad cilindar to nebi imao, razrada bi bila losa i zapravo nikad do kraja provedena
To brusi karike koje se onda bolje prilagode cilindru

--- Kraj citata ---

Čovječe, svaki dan nekaj novo naučim! A ja mislil da sve znam o svojem motoru... neznam ni 20% izgleda  ???  :dontknow:

Znači trebal bi smanjit diznu na frgu i smanjit dovod zraka kroz airbox da bi smjesa bila ok?

I ovo vezano uz cilindar... Ko radi to honanje? Tam di se i bruse cilindri ili...? Kolko košta to?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju