Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (8/28) > >>

2TDottore:
to sam mu i ja rekao jer i ja sam kupio malossi phbn 17,5 i imam 90 diznu.110 je ipak malo puno prevelika sto jest jest.ja sam na replici na 21 imao isto 90 sa gljivom pa je radilo odlicno.

pitaNS:
koliki sme biti max zazor (razmak) kad se karike stisnu u kanalima a da se ne moraju menjati....? ? ?

da znam da li da ih menjam kad mi je već mašina dole

dhorvat:

--- Citat: pitaNS - 03 Listopad, 2008, 11:10:24 ---koliki sme biti max zazor (razmak) kad se karike stisnu u kanalima a da se ne moraju menjati....? ? ?

da znam da li da ih menjam kad mi je već mašina dole

--- Kraj citata ---

Meni je taj razmak bil malo više od milimetra, sad stavio nove karike i razmak je oko 1/3 milimetra. Dobro da sam ih mijenjal.

BTW. ak već otvaraš mašinu onda zamijeni i karike jer nisu skupe a skupo košta ak zacvikaju. za Trophyja su me karike koštale 180 kn, original TOP pakiranje.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 03 Listopad, 2008, 10:09:57 ---Ipak nije 110 dizna, s tim karbom dobijes broj 90.

--- Kraj citata ---

Jesi siguran? Ja sam na nekoj njemačkoj stranici našo da je PHBN 17,5 Minarelli u Del'lorto pakiranju 90 dizna a u malossi pakiranju 110. Makar realno gladajući 110 je fakat preveliko.

Napravil devedeset i nešto sitno kilometara od jučer i još nisam stisnul više od frtalj gasa. Još tolko i onda budemo isprobali polako  :icon_thumright:

skorpion40:
mogel si naći i zgodniju med.sestru za pokazivanje,a ne onog šatro dottorea na slikama i  videu :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju