Općenito > Generalno o skuterima
Moj Aerox - montiranje karika...
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2008, 15:45:39 ---gle ja svog necu przit na spici.ja dok dodjem do max brzine pustam gas ko i inace.bitno je ubrzanje do spice a nema svrhe ga drzat na spici.nemoramo po priobalnoj.to je predugacko.dosta je 500m.
--- Kraj citata ---
Bit držanja na špici je to da svako dođe do svoje špice pa da se vidi ko je najbrži. Tak testiramo i akceleraciju i top speed.
Meni bude malo više trebalo da špice. Ne moramo celu ulicu na fol gasu. Ali jedno pol ulice... Ne bu ti niš gusu bez brige... Izdržljivo je to i sve skupa kaj ćemo ga stisnut nije neko opterećenje držat par sekundi motor na fol gasu. Znal si ti i duže držat fol gas :drunken_smilie:
...ili se bojiš da sam brži :icon_tongue:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 10 Listopad, 2008, 15:52:41 ---
--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2008, 15:45:39 ---gle ja svog necu przit na spici.ja dok dodjem do max brzine pustam gas ko i inace.bitno je ubrzanje do spice a nema svrhe ga drzat na spici.nemoramo po priobalnoj.to je predugacko.dosta je 500m.
--- Kraj citata ---
Bit držanja na špici je to da svako dođe do svoje špice pa da se vidi ko je najbrži. Tak testiramo i akceleraciju i top speed.
Meni bude malo više trebalo da špice. Ne moramo celu ulicu na fol gasu. Ali jedno pol ulice... Ne bu ti niš gusu bez brige... Izdržljivo je to i sve skupa kaj ćemo ga stisnut nije neko opterećenje držat par sekundi motor na fol gasu. Znal si ti i duže držat fol gas :drunken_smilie:
...ili se bojiš da sam brži :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ne jebe mene to dal je ko brzi ili sporiji.al tak moze npr.neko slozit baotijana i rec da ide 120 al mu treba 2km do te brzine i ti bi kao trebao njemu vjerovat i vozit se npr sa svojim roxom 110 1.5km na full gasu jer ti max brzinu nakupis nakon 500m i onda te on opere nakon tih 2km i kaze da je brzi od tebe.cilj tuninga je da dodjes uz cim bolje ubrzanje cim prije do max brzine a ne da se motor vuce ko krava do spice.
dino gp1:
--- Citat: gumy - 09 Listopad, 2008, 22:52:33 ---
--- Citat: dino gp1 - 09 Listopad, 2008, 17:25:47 ---Ako hoće gus onda može stavit corsu ali je slabija od due+ a slična mhr replici tako da ništa od toga, na due+ može staviti for race 2 iako mu je bolje narda a od jačih spuhova taj c16 ili r1200 ali nardo je napravljen za taj kit tako da bi njega možda bilo najbolje stavit!
--- Kraj citata ---
zašto preporučate narda kad ide bolje sa c16, koji je puno kvalitetniji, ima 10 puta ljepši zvuk, i što je najvažnije bolje ide skut s njim????
--- Kraj citata ---
Ja sam preporučio dhorvat2-u tpr i c16 ali njegov prijatelj hoće gus, a c16 je skuplji od narda a njemu je to bitno koliko sam uspio zaključiti iz pročitanog!
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2008, 16:02:11 ---ne jebe mene to dal je ko brzi ili sporiji.al tak moze npr.neko slozit baotijana i rec da ide 120 al mu treba 2km do te brzine i ti bi kao trebao njemu vjerovat i vozit se npr sa svojim roxom 110 1.5km na full gasu jer ti max brzinu nakupis nakon 500m i onda te on opere nakon tih 2km i kaze da je brzi od tebe.cilj tuninga je da dodjes uz cim bolje ubrzanje cim prije do max brzine a ne da se motor vuce ko krava do spice.
--- Kraj citata ---
Kak je tebe lako raživcirat :jerk: :icon_tongue:
Strah je strah :toothy12: :toothy9:
Gle. Moje ubrzanje do špice bu trajalo 7 sekundi duže nego tebi. I u čemu je problem? Nemaju svi savršeno poštelan prijenos ko ti. Kupil si složeno i gotovo...
Meni to uopće nije gušt... Ovak bar znam di sam pogrešil a kod tebe je od prvog dana sve odma bilo nepogrešivo.
Da imam para za pomičnu Malossi polutku i 6 setova rolica i sve tvrdoće svih federa mogo bi i ja dobit savršeno ubrzanje. Al nemam pa "krpam" s čim imam. :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 10 Listopad, 2008, 17:24:16 ---
--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2008, 16:02:11 ---ne jebe mene to dal je ko brzi ili sporiji.al tak moze npr.neko slozit baotijana i rec da ide 120 al mu treba 2km do te brzine i ti bi kao trebao njemu vjerovat i vozit se npr sa svojim roxom 110 1.5km na full gasu jer ti max brzinu nakupis nakon 500m i onda te on opere nakon tih 2km i kaze da je brzi od tebe.cilj tuninga je da dodjes uz cim bolje ubrzanje cim prije do max brzine a ne da se motor vuce ko krava do spice.
--- Kraj citata ---
Kak je tebe lako raživcirat :jerk: :icon_tongue:
Strah je strah :toothy12: :toothy9:
Gle. Moje ubrzanje do špice bu trajalo 7 sekundi duže nego tebi. I u čemu je problem? Nemaju svi savršeno poštelan prijenos ko ti. Kupil si složeno i gotovo...
Meni to uopće nije gušt... Ovak bar znam di sam pogrešil a kod tebe je od prvog dana sve odma bilo nepogrešivo.
Da imam para za pomičnu Malossi polutku i 6 setova rolica i sve tvrdoće svih federa mogo bi i ja dobit savršeno ubrzanje. Al nemam pa "krpam" s čim imam. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cijenim firmu zato odma bez borbe priznam da si brzi.jesi zadovoljan. :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju