Općenito > Generalno o skuterima
Moj Aerox - montiranje karika...
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 10 Listopad, 2008, 14:35:08 ---
--- Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2008, 19:55:20 ---BTW slowov rox ide bolje od tvog :party0048:
--- Kraj citata ---
Nemoj mi reč... :notworthy: Kaj stvarno? :zivili:
Niko ni reko da Aerox sa serijskim spuhom može it bolje od Aeroxa sa Yasuni spuhom. Al kolko je jači od mene tolko je onda i od tebe :icon_tongue:
Uzmi sa sobom mog bratića koji ima 40 kila da popunimo razliku u težini i onda bumo vidli kolko si ti stvarno brži od mene :icon_thumright:
Jer kak sam videl kak skače onaj cajger onda stvarno jako dobro ide Rox od Slowa!
--- Kraj citata ---
od mojeg nije puno jaci.ja na svojem i on na svojem smo jednaki.na repu sam mu cijelo vrijeme.sve ovisi ko prije da gas i taj ima prednost za trecinu duzine motora. :party046: A to sta skace njemu brzo cajger je zato kaj ima samo do 80.ja se vozim 80 po svom cajgeru.to je i njemu 80 na njegovom. :icon_tongue:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2008, 15:17:34 ---ja se vozim 80 po svom cajgeru.to je i njemu 80 na njegovom. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Uf. Onda još uvijek na roxu puno sere cajger. Isto ko moj serijski. Jedino kaj sam ja svoj serijski pomaknul pa laže malo, ko VXR 200 novi...
Ljepše je za videt nego kad onak skoči cajger. Trebal bi sredit moju frgu sad ovo kaj me j*** da nemrem fol gas stisnut više, bubnem gore ZX-a i idemo probat pa da vidimo... Kaj veliš? Svi 3 jedan do drugog. Onak iz zaj#bancije :toothy3:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 10 Listopad, 2008, 15:21:16 ---
--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2008, 15:17:34 ---ja se vozim 80 po svom cajgeru.to je i njemu 80 na njegovom. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Uf. Onda još uvijek na roxu puno sere cajger. Isto ko moj serijski. Jedino kaj sam ja svoj serijski pomaknul pa laže malo, ko VXR 200 novi...
Ljepše je za videt nego kad onak skoči cajger. Trebal bi sredit moju frgu sad ovo kaj me j*** da nemrem fol gas stisnut više, bubnem gore ZX-a i idemo probat pa da vidimo... Kaj veliš? Svi 3 jedan do drugog. Onak iz zaj#bancije :toothy3:
--- Kraj citata ---
Sredit cemo frgu sljedeci tjedan pa onda se mozemo nac jedan dan sa slowom da probamo kad vec hoces.Ali jesi svjestan da postoji mogucnost da budes zadnji. :rofl1:
dhorvat:
Gle. To bi bilo najlogičnije budući imam najlošije istuniran motor i najteži sam. Mene samo zanima kolko metara budem zadnji. Nađi neku ravnicu di možemo od nule pa skroz do kranje brzine. I to ne da onda odma moramo brenzat. To me živcira! Nešto tipa priobalna.
P.S Slow jesi za jedan race po priobalnoj? Znamo ishod utrke ali tek tolko radi druženja i da malo benzin skurimo budući da je pojeftinil :icon_thumright: :notworthy:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 10 Listopad, 2008, 15:38:10 ---Gle. To bi bilo najlogičnije budući imam najlošije istuniran motor i najteži sam. Mene samo zanima kolko metara budem zadnji. Nađi neku ravnicu di možemo od nule pa skroz do kranje brzine. I to ne da onda odma moramo brenzat. To me živcira! Nešto tipa priobalna.
P.S Slow jesi za jedan race po priobalnoj? Znamo ishod utrke ali tek tolko radi druženja i da malo benzin skurimo budući da je pojeftinil :icon_thumright: :notworthy:
--- Kraj citata ---
gle ja svog necu przit na spici.ja dok dodjem do max brzine pustam gas ko i inace.bitno je ubrzanje do spice a nema svrhe ga drzat na spici.nemoramo po priobalnoj.to je predugacko.dosta je 500m.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju