Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (25/28) > >>

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2008, 17:27:44 ---cijenim firmu zato odma bez borbe priznam da si brzi.jesi zadovoljan. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

...meni se vozi...  :-[

a ti već odusto  :sad1:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 10 Listopad, 2008, 17:24:16 ---
--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2008, 16:02:11 ---ne jebe mene to dal je ko brzi ili sporiji.al tak moze npr.neko slozit baotijana i rec da ide 120 al mu treba 2km do te brzine i ti bi kao trebao njemu vjerovat i vozit se npr sa svojim roxom 110 1.5km na full gasu jer ti max brzinu nakupis nakon 500m i onda te on opere nakon tih 2km i kaze da je brzi od tebe.cilj tuninga je da dodjes uz cim bolje ubrzanje cim prije do max brzine a ne da se motor vuce ko krava do spice.

--- Kraj citata ---

Kak je tebe lako raživcirat  :jerk: :icon_tongue:

Strah je strah  :toothy12: :toothy9:

Gle. Moje ubrzanje do špice bu trajalo 7 sekundi duže nego tebi. I u čemu je problem? Nemaju svi savršeno poštelan prijenos ko ti. Kupil si složeno i gotovo...

Meni to uopće nije gušt... Ovak bar znam di sam pogrešil a kod tebe je od prvog dana sve odma bilo nepogrešivo.

Da imam para za pomičnu Malossi polutku i 6 setova rolica i sve tvrdoće svih federa mogo bi i ja dobit savršeno ubrzanje. Al nemam pa "krpam" s čim imam.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Spominjao si probleme sa remenom i najbolje ti se pokazao TOP-ov remen.

Meni je taj topov dosta "ukrao" krajnje...

Ovo je malossijev koji vec dugo koristim i definitivno mi je najbolji:

A ovaj vjerojatno ti imas:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 10 Listopad, 2008, 18:14:02 ---
Spominjao si probleme sa remenom i najbolje ti se pokazao TOP-ov remen.

Meni je taj topov dosta "ukrao" krajnje...

--- Kraj citata ---

Ovak. Kad upališ motor sa TOP-ovim remenom (9907770) i kad upališ s tim malossijem... koja je razlika u "sjedenju" remena na stražnjim polutkama? Frend ima Aeroxa iz 2005. i TOP remen mu je predug jer izlazi van polutki. Meni je unutar polutki barem milimetar. Imaš ideje o čem se tu radi? Ja nemam isti blok ko drugi izgleda.  :dontknow:

I još jedna stvar. Onaj remen koji sam kupil 16.5x751 marke mitsuboshi... meni je prekratak jer ulazi 3 milimetra u polutke a njemu je odličan i kupuje ga od mene... Veli da mu se krajnja bar za 10 povečala i dobil je na ubrzanju (stari remen mu je bil potrošen pa zato)

Al opet mi se sa ovim novim TOP-ovim remenom ne ponaša isto ko kad sam kupil cijeli TOP vario sa remenom. Slabije vuče i nemre se razvrtit do krajnje... ZX mi malo pomogne al opet nije to to. Možda kad se potroši malo bude bolje. Al s druge strane onaj prvi remen je od prvog dana radil fenomenalno!

I aj molim te nađi mi jedan kevlar remen a da je po dužini isti ko ovaj TOP 9907770, dimenzija 738x16.5x28

P.S. nisi niš za race komentiral  :icon_tongue: :jerk:

dhorvat:
600 km od zamjene karika prije tjedan dana... stari moj! Kud lete ti kilometri? Prošli vikend sam imal malo manje od 140 km razrađeno + 300 km zagorje turneja, znači 440 i od onda skoro 200 km, a vozil sam se samo tu po okolici :icon_scratch:

Neko sa skuterom u godinu dana napravi kolko ja u zadnjih tjedan dana...  :toothy11:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 04:57:24 ---600 km od zamjene karika prije tjedan dana... stari moj! Kud lete ti kilometri? Prošli vikend sam imal malo manje od 140 km razrađeno + 300 km zagorje turneja, znači 440 i od onda skoro 200 km, a vozil sam se samo tu po okolici :icon_scratch:

Neko sa skuterom u godinu dana napravi kolko ja u zadnjih tjedan dana...  :toothy11:

--- Kraj citata ---

nije ni cudo da nemas ni kune.kad nigdje ne delas a sve sto ustedis ode ti na gorivo.daj stani malo sa tim kilometrima ili odi nes delat a ne da te Kristina mora uzdrzavat. :beah:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju