Općenito > Generalno o skuterima
Moj Aerox - montiranje karika...
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 09 Listopad, 2008, 19:07:39 ---
--- Citat: SlowRider - 09 Listopad, 2008, 19:05:15 ---
--- Citat: dhorvat2 - 09 Listopad, 2008, 19:00:49 ---onda ok. ništa od CDI-ja
jel bil dottore kod tebe danas? Jel ti reko kaj za mene? :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ako ima viska love neka kupi ovu "sitnicu", neznam koliko se dobije sa tim.
http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=7898&cPath=4_28_288_2477
A dottore mi je svasta rekao, zakljucio sam da je stalker bolji :zubo:
--- Kraj citata ---
Kaj ... možda ti je pričal kak ga ostavim za metar od 0-40 i to sa serijski auspuhom? :icon_tongue:
A jel ti reko da će opet navratit do tebe al ovaj put s menom?? :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
naravno da cu opet kod njega i to ubrzo jer se moramo dogovorit za jedne vilice :toothy10: a onda bi mogo samnom ak oces.
BTW slowov rox ide bolje od tvog :party0048:
gumy:
--- Citat: dino gp1 - 09 Listopad, 2008, 17:25:47 ---Ako hoće gus onda može stavit corsu ali je slabija od due+ a slična mhr replici tako da ništa od toga, na due+ može staviti for race 2 iako mu je bolje narda a od jačih spuhova taj c16 ili r1200 ali nardo je napravljen za taj kit tako da bi njega možda bilo najbolje stavit!
--- Kraj citata ---
zašto preporučate narda kad ide bolje sa c16, koji je puno kvalitetniji, ima 10 puta ljepši zvuk, i što je najvažnije bolje ide skut s njim????
stark1:
ocito samo znaju napisati taj spuh..ili su samo taj i vidjeli..citam unazad par tema..svi zapeli za njega
3alfa3:
Zato sto je Nardo radjen za Due+ kit i ukoliko je due+ serijski, najbolje ce raditi sa nardom.
C16 ce ga malo prevrtavati. Ali ako se kit obradi za C16, onda naravno da je C16 bolji izbor. Kvalitetniji je svakako u svakom pogledu.
Zapravo, da vozim due+, vjerojatno bi ga vozio sa C16 i to zbog kvalitete izrade. Da ne pricam da na takvim orketajima Nardo spali vunu jednom tjedno za razliku od Yasunia.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2008, 19:55:20 ---BTW slowov rox ide bolje od tvog :party0048:
--- Kraj citata ---
Nemoj mi reč... :notworthy: Kaj stvarno? :zivili:
Niko ni reko da Aerox sa serijskim spuhom može it bolje od Aeroxa sa Yasuni spuhom. Al kolko je jači od mene tolko je onda i od tebe :icon_tongue:
Uzmi sa sobom mog bratića koji ima 40 kila da popunimo razliku u težini i onda bumo vidli kolko si ti stvarno brži od mene :icon_thumright:
Jer kak sam videl kak skače onaj cajger onda stvarno jako dobro ide Rox od Slowa!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju