Ostalo > Razne offtopic teme :)

Bicikl s debelim gumama

<< < (8/14) > >>

Matija97:

--- Citat: steeef - 27 Ožujak, 2016, 23:35:09 ---trek je preskup za to kaj se dobije sa njim jer je razvikan..
npr za iste pare se nadje kona koja nije tolko razvikana ali sa kvalitetnijim i boljim dijelovima ma sebi..
nikad nebi taj trek kupil,ni da stampam novce

--- Kraj citata ---

Tocno to sam htio napisat..Gledam malo ove manje poznate bajkove sa vrlo slicnom ako ne i istom opremom kao npr jedan trek,to sto mozda rama nije iz jednog komada i slicno nekome ko ce se s tim biciklom samo vozit je manje bitno i sigurno mu nece krekat ili puknut..Ne sjecam se sad tocno sta sam gledo ali neki mtb/xc bike,cini mi se da je bio za 2200kn novi.Shimano hidraulika,xt ili deore mjenjaci,cini mi se cak da je bio xt pogon,neki no name ali izgledom cist solidni kotaci i slicno..Prije par godina kad sam malo gledo bicikle takvi bicikli su dosli po 3-4 pa nadalje..Moj savjet je potrazit malo te manje razvikane bajkove s dobrom opremom za malo love,vrlo vjerojatno ce ti bit odlican posto kako i sam kazes treba ti do posla i natrag a sto bi sigurno izduro uz manje servise godinama  :icon_thumright:

:
Ma uzmi Treka na V-brake i amen.
Nemaš brige. Ak buš vozil po cesti staviš gore 1.95 Schwalbe Sillento II i samo gas...

road_runner:
Trek je uglavnom precijenjen, imam ga pa znam  :sad3:

za po gradu je i ovak nekaj čist ok:  18654753
možda cijena nije fiksna pa se ogrebeš za neke gume 1.75 bez ripni da plovi još bolje  :icon_thumright:

:

--- Citat: road_runner - 29 Ožujak, 2016, 20:51:58 ---Trek je uglavnom precijenjen, imam ga pa znam  :sad3:

za po gradu je i ovak nekaj čist ok:  18654753
možda cijena nije fiksna pa se ogrebeš za neke gume 1.75 bez ripni da plovi još bolje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma je precijenjen..i ja sam svojeg masno platio.. kad sam htio novo

aprilija.sportci:
Realno Trek 3900 veličine guma 26×2.00, nikako nebi smio priječi 2 tis.kn to mu je maximalac,vrlo brzo se rasklima i postane neprecizan u šaltanju,iz iskustva i 3000 km sa njim govorim

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju