Ostalo > Razne offtopic teme :)

Bicikl s debelim gumama

(1/14) > >>

zvonkec92:
neznam kak se zove ta vrsta bicikla jer se ne bavim ti i nemam pojma uopče o biciklima. vidjeh danas u interšparu neki takav bicikl sa ogromnim i debelim gumama, zove se panzer pa me zanima jel neko to ima il je vozio. najviše me zanima otpor koji pružaju tako debele gume, jel velik u odnosu na normalne gume? kupio bi bajs za u dučan i nazad i eventualno tu i tamo otić na poso,  14km u oba smjera... jel to dobar izbor za to kaj meni treba?

SF2 Freak:
LOOOOL ne nije dobar izbor. Zemi normalan bajs , te gume su deiliranje teško. Taj baj uostalom je teški kramp.

zvonkec92:
ma nemre bit veći kramp od škarta kineskog kaj sad imam, novi je koštal 400kn al je star već 12 godina i živciraju me kočnice kad stisnem škripe ko na kineskom raneru sa rms pločicama.  jel ima kaj normalno do soma kuna tak za prepeljat se malo al da mi ne otpadne guzica od ovih grbavih pločnika.. nekaj s amortizerima bi mi pasalo.

SF2 Freak:
Pevec

balki:
Nema normalnog full suspension bicikla u tom cjenovnom rangu nazalost:-(
Ovaj s debelim gumama je "cudnovati kljunas" i svakako nije preporuka. Nadji si "normalni" MTB bicikl koji trpi 2.3 gume i dovoljno ce "amortizirati" na gumama da ti ne ispadaju blombe iz zubiju.
Pazi da ti ne uvali neko bic krive velicine i javi se ak ti zatreba nesto od specijalnih alata kad ces ga servisirati (kljuc za kazetu ili skidanje lezaja pogona npr)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju