Ostalo > Razne offtopic teme :)
Bicikl s debelim gumama
FŽ:
Ženi sam kupio Trek 820.. novi.. jbga za to sam imao love a da je bio novi..isto je Fail bicikl... bolje da sam i sebi i njoj uzeo Fuji za tu lovu..
Al s druge strane dok se podesi pogon dobro nas služe.. tak i tak ne radimo više od 100km na dan dok idemo u đir
balki:
Svaki bicikl sa Deore ili boljom opremom se da podesiti da sve radi dobro- setup je bitan ko i na skuteru i po tome se razlikuje znalac od pocetnika;-). Na biciklima te klase je vecinom ostavljen prostor za stavit bolje kocnice, vilicu i disc ready kotace. Govorim o svim brand name biciklima. Razni Limex/Nakamura/Hodala i sl brandovi nisu opcija jer nerjetko imaju neproporcionalne rame (prekratke/preduge/krivi kut volana ili sic stange i sl).
firkefica:
da je nac gianta terago serije... rock shox vilice napred, deore mjenjaci, gume 1.90, hidro diskovi... bajk djetinstva... sam kj je novi bio 4500
zvonkec92:
e ajde pomagajte brzo. kak sam stavil na njuškalo rokija 125 za 3 soma kn i napisal da mjenjam za bajs, jedan lik mi nudi ovo a ja nemam pojma kolko to vredi. veli da je star 2 godine, da ga je platil 5000kn i ima sve papire od njega i da je jako malo vožen
Gilera_50:
Nevjerujem da ga je platil 5000 al svejedno mjenjaj cini se odlican za tvoje potrebe
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju