Pozdrav imam Gileru Runner st200 od dodatnih djelova akrapovic auspuh original ne neka prerada ili slicno znaci slip-on org,e sad malo kao da mi je trom motor slab mi ima odaziv na gas,kolega mi ima vxr200 i brzi je od mene takodje ima akrapa ali navarivanog nekog,e sad da li trebaju neke lakse rolnice ili sta vec citao sam svasta po forumu ali molim za misljenje od onog ko je probao jer ne planiram kao na 50ccm svakih 5min mjenjati rolnice i ostale gluposti
Da kazem moj motor ima na satu 27500 na 20000 je radjen servis remen rolnice i ostalo,prije 500km sam skinuo kvacilo osmirglao ali nisam skidao variomat da vidim da se nije zaprljao ili da nisu poderane rolnice,remen sam gledao dobar je,na 27000 promjenuo ulje filter ulja svjecicu,na 30000-31000 sam planirao veliki servis remen rolnice i to..E sad koliko znam ako su djelovi poderani skuter vrti vise obrtaja odnosno proklizuje,a meni fali tih 500rpm da mi se skuter bas bas otvori tj gdje je najjaci,bar tako je kod druga sto ima vxr200 vrti tih 500 obrtaja vise i dosta bolje ide,takodje sve serisko ima osim auspuha,skuter mu je presao 60000hilj i uradjen je servis prije par dana remen rolnice i to kao sto sam reko serisko,i pitanje po manualu se stimaju ventili na 25 da li bi mozda i to trebao pogledati?
Sorry zbog opsirnog opisa ali volim sve napisati