I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
niko ne pljuje po auspuhu nego zbog auspuha ima decko problem.niko ne govori o kvaliteti izrade akrapovica nit je pljuvano tome..a druga stvar je kaj ima jos ljudi u zabludi da ak stave akrapovica il neki drugi spuh da bude skuter letel.kak sam rekel,ni jedan ne vrijedi te novce u smislu ulozeno dobiveno.i ni jedan nije da se samo natakne na motor i toe to.
Citat: steeef - 21 Ožujak, 2016, 17:08:15niko ne pljuje po auspuhu nego zbog auspuha ima decko problem.niko ne govori o kvaliteti izrade akrapovica nit je pljuvano tome..a druga stvar je kaj ima jos ljudi u zabludi da ak stave akrapovica il neki drugi spuh da bude skuter letel.kak sam rekel,ni jedan ne vrijedi te novce u smislu ulozeno dobiveno.i ni jedan nije da se samo natakne na motor i toe to.Svaka cast tebi prijatelju ti si me jedini skontao.A ovi sto brinu koliko je akrapovic placen i jeli greska ili nije neka ne brinu,akrap koliko da god me je izasao moja je stvar ja sam to zelio svidja mi se to volim i dao bi pare,ja to nisam kupio da bi dobio 1-2ks vec zato sto mi se svidja zvuk a i auspuh ko auspuh je fin.Moj problem je sto skuter nece da otvara nema explozije na odaziv gasa trom je,dok kolega ima vxr 200 sa 60km predjenih i motor je ziv pa ziv kao da kaze daj gas daj,dok ja dam i kad pustim nikako da nabije tek preko 100 on ono povuce tj kad predje tih 7-7200 obrtaja gdje mu je najjaci momenat..
Citat: MarkO1 - 21 Ožujak, 2016, 18:18:18Citat: steeef - 21 Ožujak, 2016, 17:08:15niko ne pljuje po auspuhu nego zbog auspuha ima decko problem.niko ne govori o kvaliteti izrade akrapovica nit je pljuvano tome..a druga stvar je kaj ima jos ljudi u zabludi da ak stave akrapovica il neki drugi spuh da bude skuter letel.kak sam rekel,ni jedan ne vrijedi te novce u smislu ulozeno dobiveno.i ni jedan nije da se samo natakne na motor i toe to.Svaka cast tebi prijatelju ti si me jedini skontao.A ovi sto brinu koliko je akrapovic placen i jeli greska ili nije neka ne brinu,akrap koliko da god me je izasao moja je stvar ja sam to zelio svidja mi se to volim i dao bi pare,ja to nisam kupio da bi dobio 1-2ks vec zato sto mi se svidja zvuk a i auspuh ko auspuh je fin.Moj problem je sto skuter nece da otvara nema explozije na odaziv gasa trom je,dok kolega ima vxr 200 sa 60km predjenih i motor je ziv pa ziv kao da kaze daj gas daj,dok ja dam i kad pustim nikako da nabije tek preko 100 on ono povuce tj kad predje tih 7-7200 obrtaja gdje mu je najjaci momenat..Krivog si quotao hahahahahahha. Drzi se toga i frend te sigurno ne dere zbog topa . Ovo sto si sad reko mi zvuci kao feder kvacila
smijeh žešči. Steef neke napiše kak je pa se vodite za tim i na kraju opet dođe na to kaj smo napisali u tri posta. Niko nije niš pljuval niti govoril i kvaliteti izrade. Gađaj te rolice i štelaj ventile kak sam ti odmah rekel, dalje pisati je samo rasprava u nedogled. Ti da si gore stavil i kuclja briga me, to je tvoje. Ja sam spominjal ulošeno/dobiveno kaj je vario best buy. Vario ti vrti 8800-9k kroz ubrzanje na 11.8g rolicama. Javi kad probaš a ti speedhunter pročitaj njegovu zadnju rečenicu u prvom postu... osim ak su stvarno stavili neke žnj rolice ali tu je odmah steef napisal svoj komentar da treba lakše malo gađati i bok.
skuter nema okretaje zbog spuha..okretaji se 'reguliraju' rolicama..na toj km koju imas treba zamjenit i centralni feder,federe na kvacilu mores stavit tvrdje da zivlje krene iz mjesta.
bolcna variomata se voli zamazat pa više variomat ne klizi glatko nego ima otpor,tak da ga to zna umrtvit i to osjetno.