Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Speedfight 2 100cc - Zacviko - Složen, al imam još pitanja

<< < (2/13) > >>

vktr:
jel mi zna neko reć di se to da bušit po toj cijeni 100kn i di se taj klip prikladan može nabavit da paše nakon bušenja za tih 300kn, 400 kolko god već bilo

3alfa3:

--- Citat: vktr - 30 Rujan, 2008, 23:18:39 ---jel mi zna neko reć di se to da bušit po toj cijeni 100kn i di se taj klip prikladan može nabavit da paše nakon bušenja za tih 300kn, 400 kolko god već bilo

--- Kraj citata ---

Klip se kupuje PRIJE obrade cilindra i nosi se majstoru na mjerenje pa onda on obradi cilindar po dimenzijama klipa (+tolerancija, naravno)
Klipnjaca ima lufta lijevo desno, ali gore/dolje (smjer kretanja klipa) ne smije imati niti najmanje.

Johnny:
LC znaci vodeno hladjenje .

vktr:
LOL
Znam da LC znači Liquid Cooling
pa zato i pitam šta treba ta kratica na glavi pošto je ovo AC ???
ali pustimo to, nebitno je, rješimo prvo ovu fizikaliju

@ 3alfa3, ja ću odnest i klip i cilindar majstoru pa nek se igra on kako god zna i umije s tim, samo da poslje to paše... :)
kolko bi po tvojoj procjeni trebalo koštati bušenje na prvu specijalu i odgovarajući klip s karikama i bolcnom
da znam da me ne bi frend sj#bo :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: vktr - 30 Rujan, 2008, 23:40:36 ---LOL
Znam da LC znači Liquid Cooling
pa zato i pitam šta treba ta kratica na glavi pošto je ovo AC ???
ali pustimo to, nebitno je, rješimo prvo ovu fizikaliju

@ 3alfa3, ja ću odnest i klip i cilindar majstoru pa nek se igra on kako god zna i umije s tim, samo da poslje to paše... :)
kolko bi po tvojoj procjeni trebalo koštati bušenje na prvu specijalu i odgovarajući klip s karikama i bolcnom
da znam da me ne bi frend sj#bo :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ivanm sa foruma je to isto nedavno radio i koliko sam shvatio - uspjesno. Kontaktiraj ga pa nek ti kaze gdje je to radjeno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju