Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Speedfight 2 100cc - Zacviko - Složen, al imam još pitanja
vktr:
Dajte mi još odgovorite na nekoliko pitanja pliiiz :toothy11:
1. Kako mogu provjeriti jel mi radi uljna pumpa a da ne uništim cilindar(u slučaju da ne radi)
2. Jel smijem ja sad tih prvih 500km vozit sa tolko ulja kolko pumpa daje?
3. Ako bi slučajno radio mješavinu jel dovoljno samo odvojit onu sajlu sa pumpe kako bi nju onesposobio?
4.(prvo pogledajte na slikama jel to aluminijski ili gus jer ja to ne razlikujem, glava mi izgleda ko aluminjska a klip ko ovo drugo - gus valjda) i prema tome mi recite kad radim mješavinu koliko posto treba ići:
a) Za vrijeme razrade prvih 500km ako uzmemo u obzir
b) Poslje 500km, znači kad se motor razradi već
5. Nakon koliko vremena/kilometara bi trebalo mjenjati ulje u prijenosu, i možete li mi preporučiti koje mi treba?
I je li moguće da mi treba podmazati lager u prednjem kotaču(možda i zadnjem) jer prednji mi nekak se malo vrti kad ga rukom zavrtim) ili zamjeniti lager cjeli?? kad ga zavrtim napravi 2-3-4 kruga, a možda ga i kočnica stišće jer se čuje onak sssss ko kad se stišče kočnica :icon_biggrin:
6. Zar se ništa ne može poduzeti sa auspuhom da se pročisti malo ili makne katalizator ili tako nešto?(to se ne može variti sa običnim tim strojem? mora baš co2 bit?
EVO ne znam kako da vam zahvalim morat ću svakom pivu platit ako složim to u subotu pa se možda idem vozit u zagorje s ovima u nedjelju :hello:
vktr:
Eto naravno, fucking musil sj#bo stvar, dobro da sam nazvao pa saznao to...On je meni reko da je 250kn klip i 150 kn brušenje, a baš sam mu ljepo naglasio da je 100 kubika spidfajt. I danas ga zovem on meni kaže da je naručio klip i doći će 500-600kn WTF, ja prvo misio da sam krivo čuo da će doći za 5-6 dana, ali ne on je zbilja rekao 500-600kn?!?!?!??!
tako da ništ od toga, sad ak me i frend sjebe kaj mi je trebo nabavit za 650kn novu termo grupu onda hićem skuter u smeće
ajbok
vktr:
Evo složeno, otkopčal sam uljnu pumpu i stavio mješavinu onaj novi od tifona eurosuper 95 class 5 litara i na to 150-160ml scoot sport 2 ulja, i nekak mi previše dimi i nakon 25 kilometri pređenih sa 40 -50kmh, to znači previše ulja?
Kolko brzo se smijem vozit ovak i kolko, i jel valja ta mješavina taj postotak
SlowRider:
Dimi jer je malo jaca mjesavina. Inace na 5L benzina stavi 100ml ulja.
RideRR4EveRR:
da ne otvaram novu temu i sorry na offu : Kolko sp-u 180 % mješalica radi mješavinu ... Ja mu radim 3 % što mi se čini i više nego dosta . 2.5 % mi se čini optimalno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju