Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Speedfight 2 100cc - Zacviko - Složen, al imam još pitanja
vktr:
Hvala puno kaj si se tak raspisal.. e ali ja sad imaam još pitanja :toothy11:
Uzo sam oba 2 dihtunga, tak da je to rješeno...
A sad meni je frend našo potpuno novu serijsku nekorištenu termo grupu(zajedno sa igličastim) za 650kn (veze i vezice)
Mene sad zanima što bi bilo kad bi išo tom Musilu da mi zbuši cilindar i novi klip samo, to bi me zišlo 250 kn manje a imo bi više kubika, jelda :toothy12:
To bi po slobodnoj procjeni bilo oko 105ccm jelda, mislim kad se već mjenja nek se malo i nabrije, tak da mi ne bude žal kaj je zacviko
A ako bi to išo bušit, koje su moguće mane toga, jel možda oslabi cilindar ili nešto?
Kak da obogatim smjesu uljem, da ostavim uljnu pumpu kak je i dosad ali da ulijem 1% u rezervar kad točim ili da onesposobim uljnu pumpu i zauvijek točim smjesu sam ili šta da radim...
vasso123:
Ako taj musil dobro busi cilindre,onda radje idi na tu jeftiniju opciju,nema nikakvih mana...najbolje makni uljnu i radi sam malo jacu mjesavinu dok ti se razradjuje motor
vktr:
Malo sam čitao po netu i kolko sam shvatio taj musil je malo neodgovoran i puno se čeka, ako je istina niš od njega onda, a kak uljnu pumpu onesposobim, jednako kako je bila i kad je zacviko :toothy12:
a i kad ga zovem onda je jednom zauzeto a poslje se opće ne javlja više
Sad nazovem na mobitel javio se odma, sve ljepo objsnil, 400kn sve skup :toothy11:
Moguće da ću tam otić
Jel zna neko di je on i kak se dođe tam :toothy12:
pretpostavjam ovdje negdje
jel teško nać?
3alfa3:
--- Citat: dhorvat2 - 01 Listopad, 2008, 08:34:09 ---
--- Citat: vktr - 30 Rujan, 2008, 22:09:45 ---6.-Stavit ću novi igličasti (ako se dobro sjećam to je nekih 50kn) jel bitno koji, negdje sam pročito tu na forumu da je to sve svejedno da su svi isti?
--- Kraj citata ---
6. Uzmi stari, odnesi ga u lagercommerce i kupi kako ti je alfa reko SKF lager. Imaš u maximirskoj i u tomislavovoj u zagrebu
--- Kraj citata ---
Nigdje ja nisam rekao da se kupuje SKF iglicasti lager ;D
vktr:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Listopad, 2008, 18:57:51 ---
--- Citat: dhorvat2 - 01 Listopad, 2008, 08:34:09 ---
--- Citat: vktr - 30 Rujan, 2008, 22:09:45 ---6.-Stavit ću novi igličasti (ako se dobro sjećam to je nekih 50kn) jel bitno koji, negdje sam pročito tu na forumu da je to sve svejedno da su svi isti?
--- Kraj citata ---
6. Uzmi stari, odnesi ga u lagercommerce i kupi kako ti je alfa reko SKF lager. Imaš u maximirskoj i u tomislavovoj u zagrebu
--- Kraj citata ---
Nigdje ja nisam rekao da se kupuje SKF iglicasti lager ;D
--- Kraj citata ---
Ma ajde čovjek se zeznuo :icon_biggrin:
nego bolje bi bilo da si rekao kako se radi mješavina-ti bar imaš iskustva stim, jel to treba promućkati/promiješati, mixerom :laughing7: ili kako, jer nekak mi čudno da samo ulijem, nije mi jasno kak se to rasporedi pravilno da postane homogena smjesa
I jel dovoljno da otkopčam onu sajlu kao što je bila otokpčana zbog čeg je i zacviko ili treba još negdje nešto onesposobit da više ne ide ulje kroz uljnu pumpu
Kolko preporučuješ % za razradu i kolko za poslje, jel opasno ovo neko valvoline ulje za 36 kn/litra
Već sam mu 2 litre toga ulio, i sad pročitam malo na boci, kaže idealno za starije i manje motore :laughing6:
Koje ulje preporučuješ da stavljam u mješavinu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju