Ostalo > Motocikli
Kupnja prvog pravog motora nakon skutera, savjeti??
giannelli:
a znam sto bi, nesto vozljivo da po gradu vozim polako po propisima bez cimanja na vrhu gasa i da je okretan, laksi na volanu a da nije opet problem odvozit 500km u komadu.
hornet je moj favorit, samo sto servis nemam blize od 200km, a kawasaki imam. 636 najradije bi uzeo ali 2005> a hornet isto 2005>
er6n je sigurno pouzdan motor ali nije mi drag izgled.
navjr hornet kao ovaj budem pikirao.
http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/honda-hornet-cb-600-f-600-cm3-oglas-17200843
ali najradije bi 636 2005>
pa se ucio na motoru s kojim sam miran sigurno 3-4godine
kupiti er6n pa ga prodati nakon nekoliko godina mi nije opcije jer nemam namjeru cesto mjenjati motor, a znam da kad bi uzeo er6n da bi me kopalo danima zasto bas taj motor.
kosta:
Poslao sam ti pp.
Servis za Kawasaki imaš blizu, pa kaj ti nisu u stanju servisirati hondu :dontknow:
Privatno vozim Kramasaki, al samo da ti velim da se svi ostali motori rade od Hondine špene :notworthy:
firkefica:
fazer600, hornet, bandit,er6n...
iskreno fazer favorit :headbang:
do 8t okretaja ljena krava, poslje fino povuce, veoma vozan, dobar polozaj sjedenja za vozaca i suvozaca, 100 konjica... def po meni... 2005-06 :hello:
JosipMarijanovic:
Kako je suhi rekao ako mozes savladati zx600r i to ti je zelja. Uzmi to ako nađes dobrog, ali znaj da ti je odrzavanja u naredne 4 godine sigurno duplo u odnosu na er6n, horneta i takve.
TomoRI:
Ali opet sam gotovo siguran da neće u jednoj sezoni okrenuti 30tkm da bi toliko osjetio te troškove održavanja, tko pazi na svoj motor nije mu bitno šta vozi jer će ga održavati kako misli da je najbolje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju