Ostalo > Motocikli
Kupnja prvog pravog motora nakon skutera, savjeti??
nikola.dragicevic8:
http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/yamaha-xj6-diversion-600-cm3-oglas-18180000
Znam da je malo povise buđeta al vjr se može naći i jeftinije. Polagao sam na ovom motoru A kategoriju, savladao sam ga za 3 dana, iako nikad prije u zivotu nisam na motor sjeo ( ovaj veliki sa mjenjačem ) Nisam imao problema sa gradskom vožnjom, nije nesto previše divlji na gasu. U svakom slučaju meni je OK. Napomena da sam 195 visok i nije mi bilo probem vozit.
petarpan:
ja bih razmislio i o kategorijama za registraciju..ako si ogranicenog budzeta onda i ta stavka nije za baciti.
ako se ne varam granica je na 500ccm, tak da ove 600tke vec dosta podebljaju godisnje izdatke
al ak ti ne igra ulogu, onda biraj prema onom sto ti se svidja... kupit nesto kaj ti na kraju nece biti pravi gust nema smisla.
al u svakom slucaju, u pocetku polako i pamet u glavu dok dok se dobro ne u poznate...
giannelli:
hvala svima na odgovorima.
a za sad je hornet na listi zelja, uz njega se pajavio jos i CBR 600 2005> ili... moja tiha patnja kojoj bi oprostio sto nema kuplung gp800, vidim ima ih po 4000€ mozda ga netko i da za malo ispod...
znam da nije motor ali poznanik ima gp800 koji je prije njega imao hornet 600 i kaze da nesto kao gp800 nije nikad imao i da mu to lezi ajme majko, brzine 130-150 nikakav problem, ruka na mobitelu druga na gasu, otvorena kaciga vjetar ne smeta... i za 3000kn ide komplet servis.
mada cuo sam da su gp800 motori jako kvarljivi bar neke godine, nisam upoznat...
mada kupnju motora jos necu forsirati bolje cekati priliku.. ionako nisam mislio prije 5-6mj uzimat ali se zelim informirati od ekipa koja slicno mozda razmislja.
is the gp800 any good?
Nikola46:
--- Citat: giannelli - 21 Veljača, 2016, 10:58:38 ---vozacku posjedujem A1, i nemam nikakva ogranicenja. samo trebam kupit motor za pocetka bi uzeo cak slabiji pa onda nakon sigunrno 4-5godina nesto jace. zanci hocu sad kupit sportski motor i vozio bi ga vise godina iskljucivo ljeti. budget je max 25.000kn :sad1:
--- Kraj citata ---
Ako imas polozeno A1, onda imas ogranicenje na 125ccm i 11kW! Za veci,jaci motor moras opet u autoskolu polagat
giannelli:
--- Citat: Nikola46 - 22 Veljača, 2016, 13:23:00 ---
--- Citat: giannelli - 21 Veljača, 2016, 10:58:38 ---vozacku posjedujem A1, i nemam nikakva ogranicenja. samo trebam kupit motor za pocetka bi uzeo cak slabiji pa onda nakon sigunrno 4-5godina nesto jace. zanci hocu sad kupit sportski motor i vozio bi ga vise godina iskljucivo ljeti. budget je max 25.000kn :sad1:
--- Kraj citata ---
Ako imas polozeno A1, onda imas ogranicenje na 125ccm i 11kW! Za veci,jaci motor moras opet u autoskolu polagat
--- Kraj citata ---
nisam ni shvatio da sam napisao A1, mislio sam A.
http://s13.postimg.org/i2hmsr2gn/IMAG0058.jpg
ugl do sada sam siguran da cu uzet gp800 ako uspijem uzicat jedan za 25.000, ako ne idem na CB 600 ili CBR 600 2006god.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju