Dakle da pocnemo, pred kraj prosle sezone mi skut izgubio snagu i nije htio ici preko 50 a prije toga je 70-80, ja kupim novi remen stavim ocistim spuh i isao je 7 dana i opet isto i tako ga ostavim do sada, sada sam zamjenio remen, rolnice, ocistio karb, ustelovao, ocistio filter zraka ali sada skuter opet nece, kada stavim prst tj prekrijem pola rupe od filtera skuter povuce nenormalno kao prije i onda tako ide ali dok to ne uradim on ne moze preko 30km/h pali sasvim lagano i bez problema, elektronski cok skidan i isprava je on radi, jutros mi je iscurilo gorivo, ono curi iz karburatora ima iza neka cjevcica i tu pusta nju kad zatvorim prstom pocne da curi na sastavu kod casice i karburatora, zatim sam skinuo crijevo sa vakum pumpe i goriva prestane da curi iz karb ali kaplje sa vakum pumpe dok je ugasen... ja vise ne znam sta moze biti ima li ko kakav savjet planiram zamjeniti i vakum pumpu moze li biti da je do nje pa nece da vuce smjesa je dobra svjecica uredu suva baca iskru, jedino mi ulje izbacuje na auspuh, moze li biti da zbog pumpe ne dobija dovoljno goriva, i da rijec je o Peugeot Speedfight 2, 2006, lc 50cc. I da skuter dok tako krece kao da mu fali obrtaja i cim ja stavim prst na pola otvora on samo se probudi i leti... pa ako neko moze pomoci bilo sta bilo bi dobro jer ja sam sve moguce pokusao i gledao ali nema pomaka...