Općenito > Servisi
Okvirna procjena servisa
Tomi_ZG:
Koliko km ima taj skuter?
Kuplung sigurno nije potrošen,ak moj s 50k km ima još puno mesa mora i taj tvoj valjat
Juka_91:
Mal vise od 19000 km. Vjerovatno nije previse istroseno ali trebat nastelat malo , tj makar malo izbrusit zvono jer cvili kad je hladan i kad polazim nekad, a i zna trzat povremeno pa bi volio da se malo izbalansira...tj mozda vidi da li treba stavit druge rolice ili federe
avr freak:
ako nemas vecih zahvata a na toj kilometrazi mislim da ih ni nebi trebal imati, nadi nekoga tu s foruma da ti pogleda skuter a za ostalo pojedite cevape i jos ti bude ostalo.
Juka_91:
Evo mali sažetak onog što je rađeno i koje sam probleme imao:
- očišćen fergazer i podešena smjesa, bila je presiromašna
- zamjenjena svjecica
- promjenjeno ulje getribe
- promjenjen remen i mikroremen
- očišćen filter zraka
- promjenjen antifriz
- slinio je smering radilice i to je zamjenjeno
----------------------------------------------------------------------------------------
Još je ostalo promjenit prirubnicu između fergazera i filtera zraka, jer je pukla. Novu sam naručio iz Italije. E sad me zanima može li se ova nekako skrpat da funkcionira bar tih nekih 15 ak dana dok ne dođe nova. Ima li netko sličnih iskustava s tim??
Prijenos je bio u dobrom stanju, rolice, federi, kvačilo sve je u dobrom stanju i to nije dirano
aragonY:
Ja sam lijepio onu prirubnicu između karba i blokova sa neostik ljepilom za gumu, naneseš malo deblji sloj pustiš da se dobro osuši i drži. Još se vozim na njoj..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju