Općenito > Servisi
Okvirna procjena servisa
Juka_91:
Evo volio bi da netko tko ima iskustva s moto-mondo servisom pokuša procjenit koliko bi me izaslo otprilike za sljedeće intervencije:
- traženje gdje ulazi fals zrak i sredivanje toga ( vjerovatno na cijevi koja ide iz airbox-a u karburator ali nisam siguran)
- zamjena antifriza
- zamjena ulja getribe
- provjera rolica, zvona federa i centralnog federa( mislim da je kvacilo istorseno već pomalo i da bi to trebalo sredit)
- zamjena karika
- zamjena remena
- štelanje i čišenje karba i dizni
Skuter je Aprilia SR 50 2008.
Pošto ja nemam baš iskustva za napravit sam ove stvari, a ni vremena, zanima me koliko bi me izaslo u motu- mondu otrpilike ako netko ima iskustva sa njima i njihovim cijenama i koliko bi bilo sati rada potrebno za ovo sve da znam što očekivati.
Ili možda ako ima netko među vama tko zna neki drugi servis pa može i procjenja po njemu čisto da znam neku cifru okvirno sto me ceka.
Tomi_ZG:
Točnu cijenu možeš znat samo ak nazoveš i pitaš,ovak na pamet sigurno 500kn samo za ruke ak ne i više,skupa im je satnica,al po meni moraš bit lud da ideš u bilo koji pia ovlašteni u Zagrebu jer će ti vratit skuter u gorem stanju nego kaj je bio
ivano_007:
Računaj 700kn minimalno za dijelove (karike, kvačilo, remen, antifriz, ulje...) + ruke. Računaj da ispod 1000kn nećeš proć, e sad ovisno o svemu šta će ti izminit, moguće do nekih 1500kn po mojoj procjeni. Rađe nađi nekog na forumu tu da ti napravi servis, dobro i tebi i njemu.
Juka_91:
Tako sam i mislio, htio sam samo cut procjenu malo iskusnijih ljudi na forumu. Mislim da i budem se javio nekom na obostrano zadovoljstvo:)
karlo-01:
u servisu gdje ja radim sat kosta 165kn.to sve bi te doslo oko 500kn ruke!plus djelovi ovisno sta sve treba zamjenit!
Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju