Općenito > Servisi
Okvirna procjena servisa
robyakarider:
ili silikon/brtvilo namaži na debelo
marko0091:
možeš i teflon trakom dobro zamotat i držat će, isprobano
JosipMarijanovic:
--- Citat: Juka_91 - 25 Veljača, 2016, 12:58:03 ---Evo mali sažetak onog što je rađeno i koje sam probleme imao:
- očišćen fergazer i podešena smjesa, bila je presiromašna
- zamjenjena svjecica
- promjenjeno ulje getribe
- promjenjen remen i mikroremen
- očišćen filter zraka
- promjenjen antifriz
- slinio je smering radilice i to je zamjenjeno
----------------------------------------------------------------------------------------
Još je ostalo promjenit prirubnicu između fergazera i filtera zraka, jer je pukla. Novu sam naručio iz Italije. E sad me zanima može li se ova nekako skrpat da funkcionira bar tih nekih 15 ak dana dok ne dođe nova. Ima li netko sličnih iskustava s tim??
Prijenos je bio u dobrom stanju, rolice, federi, kvačilo sve je u dobrom stanju i to nije dirano
--- Kraj citata ---
Ja ti dam besplatno prirubnicu koja sigurno valja za tih 15 dana da ne riskiras sa tom svojom bzvz.
Juka_91:
Josipe, sljedeci vikend sam u Gorici pa se javim da napravimo dir, pa ti vratim onaj dio. Hvala jos jednom:) Nego imam jedno pitanje. Do sad je u apriliu ulijevano castrol act evo 2t sintetičko ulje, i već je pri kraju, a htio bi počet ulijevat polusintetičko, jer sam svugdje cuo da mi je bespotrebna full sintetika i da je cak polusintetika bolje . Može li par preporuka za koja polusintetička ljudi imaju dobra iskustva i gdje bi moglo se u Zagrebu navbavit?
zvonkec92:
bilo koje polusintetičko, nebitna je marka i cijena, kaj god kupiš dobro je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju