Općenito > Servisi

Okvirna procjena servisa

<< < (6/6)

Chupsy:

--- Citat: steeef - 29 Veljača, 2016, 11:30:08 ---
--- Citat: Juka_91 - 25 Veljača, 2016, 12:58:03 ---Evo mali sažetak onog što je rađeno i koje sam probleme imao:
-  očišćen fergazer i podešena smjesa, bila je presiromašna
-  zamjenjena svjecica
- promjenjeno ulje getribe
- promjenjen remen i mikroremen
- očišćen filter zraka
- promjenjen antifriz
-  slinio je smering radilice i to je zamjenjeno
----------------------------------------------------------------------------------------
Još je ostalo promjenit prirubnicu između fergazera i filtera zraka, jer je pukla. Novu sam naručio iz Italije. E sad me zanima može li se ova nekako skrpat da funkcionira bar tih nekih 15 ak dana dok ne dođe nova. Ima li netko sličnih iskustava s tim??

Prijenos je bio u dobrom stanju, rolice, federi, kvačilo sve je u dobrom stanju i to nije dirano

--- Kraj citata ---

prirubnice za fergazer ima i u auto kresi i u piaggiu,kosta oko 65 kn..i imas ju odma bez cekamja.

--- Kraj citata ---
buraz,kak ne kuzis ova iz italije je bolja

Juka_91:
Tako je ona guma izmedu karba i filtera je pukla..zasad je drzi neka traka dok ne dode ova...Josip vratim ja prirubnicu kad dodem u goricu cim ovo stigne..iz italije je naruceno ne vidim probem u tom...ja san zadovoljan svike sto je napravljeno na skuteru, pokazao mi je sve sto se radilo, remen je bio u banani nisam ni znao koliko mu je trebala zamjena kao i mikroremenu...semering vise ne slini i ove ostale stvari koje se inace rade kod servisa(ulje getribe, antifriz, ciscenje i stelanje karba, svjecica i sl) su napravljene sasvim solidno

steeef:
nije nikakav problem,samo ja nebi cekal nekaj banalno popit te gume 15 dana iz italije ili bilo od kud drugdi nego bi ju uzel kod nas u piaggiu odma danas..zato mi je cudno bilo,nista drugo.

Tomi_ZG:
Drito Štef,čudno mi je da si naručivao,a iz Zagreba si,mora netko imat na stanju

Koliko su ti naplatili tu naručenu gumu?

avr freak:
ma ak nemaju a naručiš ujutro do 13h je na stanju, ako pak dojdeš kasnije onda sljedeče jutro dolazi svakak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju