sve kaj gledas je dosta staro i nakon kupnje bude ulaganja ako nist drugo u servis i potrosne stvari tipa gume,disk polocice i slicno..
nije stvar da za vise para bude ljepsi skuter nego za vise para bude skuter u bolkem stanju..pa da ukupna cifra nebi bila veca na kraju nego da se kupil skuter 5 godina mladji i u bolkem stanju..
imal sam par takvih kaj su se zaletili obmanuti niskom cijenom pa na kraju je ispalo stanje puno gore nego je bilo ocekivano i kad se sredilo da bude kolko tolko ok,cifra je bila veca nego pristojan skuter..
ono kae u startu skuplje,dugorocno je jeftinije
Da to znam, zato se trudim da bar po slikama gume izgledaju dobro, te je veliki plus ako u oglasu stoji da su potrosni dijelovi izmjenjeni. Mada i ako treba nesto promijenit, nije tako strasno velik problem, nisu to neki skupi dijelovi, a sve zamijenim za jedno popodne od remena, akumulatora do plocica i onda znam na cemu sam. Inace svida mi se ovaj nrg:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-nrg-49-cm3-oglas-17254128-na slikama izgleda bas uredno i kaze da je novi remen, plocice i akumulator
nade se na njuskalu skoro novih baotiana kaj imaju do 4-5000km, to si uzmi.. jeftini dijelovi, jeftino odrzavanje. sve je daleko jeftinije nego za talijane.
Da znam nade se, ali ja za baotian jednostavno nema sanse da dam preko 2000kn, jer znam koliko ti skuteri vrijede i za koliko cu ga moc prodat kad istekne rega. Na njuskalu sam naletio na jednog super stanje, prvi vlasnik, malo km i regan do 10.mj. za 1900kn, al covjek ne zeli ni lipe cijenu spustit sto mi je stvarno glupo i iz principa ne zelim dati punu cijenu. Nije da kupujem u trgovini pa nema bas cijenkanja, to je njuskalo i cijenkanje je po meni normalna stvar.
U skuter od 4000kn računaj još 4000kn ulaganja,iz iskustva govorim
Zasto to mislis? Nije sad da gledam neke nove skutere koji dosta vrijede. Sve je to staro 10ak godina i vise, no cini mi se da su svi navedeni (sr, nrg i runner) dosta pouzdani i ne znam gje bi tu ulupao jos 4000kn.
Vidi pezo vivacity ako ti odgovara, zna biti jako jeftin a taj skuter traje i traje. Obicno ga voze normalni korisnici. Prodao ga prije 3 godine s tim da je bio kompletan uredan, i jedina stvar koja je riknula do danas je akumulator
Vivacity mi se svida no medutim nema ih bas. U ZG sam nasao samo jednog koji nije registriran no bacit cu pogled. Inace za njih znam iz iskustva da su jako pouzdani, ima mi ga jedan poznanik vec godinama i on se uopce ne brine za njega, a skuter je toci i vozi.