Općenito > Generalno o skuterima

Sto za prvi skuter do 4000kn

<< < (11/18) > >>

martin gpr:
No nane zg ako hoces imam ti ja za prodati gileru runner 50 sp 2005 godinu stariji model originalno stanje jedino ima malossi replicu auspuh stavio sam novi akumulator remen oprugu variomata rolice i slozio sam motor za sezonu tako da nemas ulaganja osim registracije i omam racune od tih dijelova cjena je 5000  :) imao sam i baotiana i solverstona razlika nebo i zemlja medu njima prva razlika je u kvaloteti plastika a i masina je drukcija sto se tice prijenosa  znaci te kineze sam kupio nove iz z ducana na silverstonu mi je od okretaja pukla radilica na 3000 km a sa baotianom sam napravil 9000 km bez kvara i onda je najednom poceo kvar za kvarom i reko nikad vise kineza i sad radije kupujem marku i zavise novaca i znam sta imam

zvonkec92:
baš surfam po njuškalu i mogu ti preporučit ovaj skuter

http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/italscooter-scooter-49-cm3-oglas-11350494

izgleda jako dobro i jeftin je

Corector:

--- Citat: martin gpr - 30 Siječanj, 2016, 07:38:15 ---imao sam i baotiana i solverstona razlika nebo i zemlja medu njima prva razlika je u kvaloteti plastika a i masina je drukcija sto se tice prijenosa  znaci te kineze sam kupio nove iz z ducana na silverstonu mi je od okretaja pukla radilica na 3000 km a sa baotianom sam napravil 9000 km bez kvara i onda je najednom poceo kvar za kvarom i reko nikad vise kineza i sad radije kupujem marku i zavise novaca i znam sta imam

--- Kraj citata ---

Pa ti si se i navozao s kinezom, jer kod njih se kilometraza multiplicira s koeficijentom 10 za ostale kineze, i 5 za renomirane kineze. Tako da je to dobro.

martin gpr:
2 godine sam ga vozio i ti kinezi imaju malu tajnu NA NJIMA NIKAD NE OTVARATI MASINU jer dok se jednom raztavi vise to nije to i dimi i te pi*darije i nikam nejde i jednostavno taj kinez nije za voziti on je za penzice do ducana i tak relacije do 5km i to je to radio sam i relacije od 50 km i jednostavno nije on za to i onda sam kupio peugeot speedfight 2  i onda vidio da fuckas kineze ja i prijatelj na pezou otisli na moto susret na jarun ruta 130 km s nasih 200 kila i konstantna brzina 80 tak da ti je moj prijedlog bjez od kineza iz iskustva ti govorim kupio sam 2 iz ducana i imal tolko vjere u njih a oni crkli prije 10 tisuca a ovog pezoa sam pupio sa 45 tisuca km i vozio se pola godine bez i jedne greske i onda sam ga prodal prijatelju iz bivse skole iz susjednog sela i on ide svaki dan s njim 10 km do posla i tak nazad  ;D

zvonkec92:
moj prvi kinez je napravil čak 18400km bez da se ikaj pokvarilo, tak sam ga i prodal. sve ostale kineze posle njega sam zaklal sa kitevima u 3000km, svima prolupale radilice, razjebali se dosjedi radilice u blokovma i tak.. seriala bi možda i trajala al je problem kaj kur*u nejde, z biciklinom ga pretekneš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju