Općenito > Generalno o skuterima
Sto za prvi skuter do 4000kn
NoName_ZG:
Pozdrav svima,
trenutno sam u velikoj nedoumici u vezi kupovine prvog skutera. Jedino dosadasnje iskustvo sa skuterima mi je bila s Baotianom 50 koji nikad nije bio regan i sluzio je samo za zezanciju. Medutim, kako sam polozio B kategoriju odlucio sam se na kupnju malo boljeg skutera prvenstveno zbog cijene parkinga i potrosnje goriva auta koja je rijetko ispod 8.5L. I tako sam odlucio staviti nesto love sa strane i uzeti skuter. Spreman sam dati do 4000kn za skuter, ne zato sto nemam vise vec zato sto ce skuter biti vozen vise manje 10ak km dnevno po raltivno sporim ulicama (do 50km/h ogranicenja) i jednostavno ne vidim potrebu davanja vise od te cifre posto mi je skuter sredstvo za voznju i prakticnost, ne preseravanje okolo. Trenutno su mi u uzem izboru SR50, Runner i NRG (sve oko 2002g.) pa me zanima koji je od tih skutera best buy. Cak mi na pamet pada i uzimanje nekakvog Baotiana posto taj skuter poznam, znam popravljat i meni je bio jako pouzdan i nikad nije bilo problema koji se nisu mogli rijesiti u roku sat vremena, a znam i da su mali potrosaci sto je svakako plus. A i usteda na samom skuteru nije zanemariva (nekakvih 2000kn), a kao sto rekoh skuter mi nije za pokazivanje vec za voznju i prakticnost. Takoder trazim da je skuter registriran jos barem 3-4 mj. da se ne moram odmah i stim zahebavat. Sve preporuke, savjeti i komentari dobrodosli, kao i primjeri oglasa ako je netko vidio kakvu dobru ponudu.
steeef:
sve kaj gledas je dosta staro i nakon kupnje bude ulaganja ako nist drugo u servis i potrosne stvari tipa gume,disk polocice i slicno..
nije stvar da za vise para bude ljepsi skuter nego za vise para bude skuter u bolkem stanju..pa da ukupna cifra nebi bila veca na kraju nego da se kupil skuter 5 godina mladji i u bolkem stanju..
imal sam par takvih kaj su se zaletili obmanuti niskom cijenom pa na kraju je ispalo stanje puno gore nego je bilo ocekivano i kad se sredilo da bude kolko tolko ok,cifra je bila veca nego pristojan skuter..
ono kae u startu skuplje,dugorocno je jeftinije
zvonkec92:
nade se na njuskalu skoro novih baotiana kaj imaju do 4-5000km, to si uzmi.. jeftini dijelovi, jeftino odrzavanje. sve je daleko jeftinije nego za talijane.
Tomi_ZG:
U skuter od 4000kn računaj još 4000kn ulaganja,iz iskustva govorim
Corector:
Vidi pezo vivacity ako ti odgovara, zna biti jako jeftin a taj skuter traje i traje. Obicno ga voze normalni korisnici. Prodao ga prije 3 godine s tim da je bio kompletan uredan, i jedina stvar koja je riknula do danas je akumulator :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju