Općenito > Generalno o skuterima
Sto za prvi skuter do 4000kn
NoName_ZG:
--- Citat: martin gpr - 30 Siječanj, 2016, 07:38:15 ---No nane zg ako hoces imam ti ja za prodati gileru runner 50 sp 2005 godinu stariji model originalno stanje jedino ima malossi replicu auspuh stavio sam novi akumulator remen oprugu variomata rolice i slozio sam motor za sezonu tako da nemas ulaganja osim registracije i omam racune od tih dijelova cjena je 5000 :) imao sam i baotiana i solverstona razlika nebo i zemlja medu njima prva razlika je u kvaloteti plastika a i masina je drukcija sto se tice prijenosa znaci te kineze sam kupio nove iz z ducana na silverstonu mi je od okretaja pukla radilica na 3000 km a sa baotianom sam napravil 9000 km bez kvara i onda je najednom poceo kvar za kvarom i reko nikad vise kineza i sad radije kupujem marku i zavise novaca i znam sta imam
--- Kraj citata ---
Jbg 5 soma jednostavno nedam za skuter s obzirom na moje potrebe. Probat cu s tim Italscooterom pa kaj bude. Ako ce stvarno biti tako spor i neupotrebljiv, prodam ga i idemo dalje.
--- Citat: zvonkec92 - 30 Siječanj, 2016, 09:07:04 ---baš surfam po njuškalu i mogu ti preporučit ovaj skuter
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/italscooter-scooter-49-cm3-oglas-11350494
izgleda jako dobro i jeftin je
--- Kraj citata ---
Steta sto je u Glini, da je u ZG svakako bi isao pogledat.
Tomi_ZG:
Proklet ćeš dan kad si ga kupio kad se to smeće počne raspadat nakon pol sata vožnje i prvog guranja do doma
NoName_ZG:
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Siječanj, 2016, 11:40:42 ---Proklet ćeš dan kad si ga kupio kad se to smeće počne raspadat nakon pol sata vožnje i prvog guranja do doma
--- Kraj citata ---
A sta da radim onda, jedni seru po kinezima, drugi seru po talijanima za 4000-4500kn?
Inace Baotiana sam vec imao i bogme sam se s njim izdivljao i nije crko nakon pol sata voznje. A vozio sam ga i po sumi, makadamu...
karlo-01:
Ja bi rade kupio bicikl nego to smece od skutera!
Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
209:
Imam ti ja jednog Runnera 50 ( karburator ) za prodati.
Cijena bi bila 5000kn sa tehnickim i cestarinom. Ti trebas platiti policu osiguranja samo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju