Općenito > Generalno o skuterima
Sto za prvi skuter do 4000kn
danijeledelinski4:
Nemoj gledati regu i te stvari, gledaj stanje i ocuvanost. Sta ti vrijedi rega kada ce ti mozda stati nakon 500km, a da rjesis regu i te stvari 100€ te izadje. Bolje skupi da regas ne regan skut nego kupiti regan, a probleme sa njim imati stalno.
zvonkec92:
sanli, silverston, xiling i slicna g#vn# zaobiđi u najsirem mogucem luku, jedino kaj valja od kineza je Baotian i Italscooter.. kako i ovaj gore covjek rece, ne gledaj na regu vec stanje skutera. đaba ti rega ako ces morat izmjenjat dijelova za 500kn, rade kupi nekaj kaj je salon stanje pa jos ulozi u regu i miran si...
danijeledelinski4:
Za 4000kn možeš naći skuter i to kakav!
Nemoj samo nigdje žuriti. Daleko je sezona još. Naići če nešta jeftino, a dobro. Što više budeš požurivao gore češ proći.
NoName_ZG:
--- Citat: zvonkec92 - 29 Siječanj, 2016, 21:52:45 ---sanli, silverston, xiling i slicna g#vn# zaobiđi u najsirem mogucem luku, jedino kaj valja od kineza je Baotian i Italscooter.. kako i ovaj gore covjek rece, ne gledaj na regu vec stanje skutera. đaba ti rega ako ces morat izmjenjat dijelova za 500kn, rade kupi nekaj kaj je salon stanje pa jos ulozi u regu i miran si...
--- Kraj citata ---
Sta onda bolje da probam nesto spustit cijenu ovog Itala i rijesit regu pa da sam miran? Mada cudno mi je kak ovi mogu bit takvo go*no kako kazes, a meni izgledaju bas isto.
--- Citat: danijeledelinski4 - 29 Siječanj, 2016, 22:07:29 ---Za 4000kn možeš naći skuter i to kakav!
Nemoj samo nigdje žuriti. Daleko je sezona još. Naići če nešta jeftino, a dobro. Što više budeš požurivao gore češ proći.
--- Kraj citata ---
A jbg htio bi sad ubost nesto posto ocekujem porast cijena kad sezona krene, a i htio bih smanjit voznju autom jer stvarno nije jeftino. Skuter bi mi bio prakticki dzabe jer ga parkiram di hocu besplatno.
zvonkec92:
samo izgledaju isto i to im je jedino zajednicko, kvaliteta nije ni jednom kinezu za pohvalit al baotian i ital scooter su najkvalitetniji medu njima. i ja posjedujem jednog italscootera iz 2004. salon stanje, jako rijedak primjerak...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju