Općenito > Generalno o skuterima

Sto za prvi skuter do 4000kn

<< < (5/18) > >>

onil94:
A gle 4T masine dulje traju manje zajebancije oko njih manje trose ali zato i sporije idu. 2T masine idu vise u okretaje pa su masine nesto manje trajne brze se potrose, vise trose ali i bolje idu. Djelovi za 2T masinu su jeftiniji ali i brze ce otic. Ali ako su masine u dobrom stanju i malo km, oko takvih stvari se netrebas brinut previse.

Tomi_ZG:
50ccm 4t po Zagrebu ne hvala,jedino ak hoćeš poginut pod zetovim autobusom,moj raspadnuti runner sa spuhom je brži i od npr. zipa 100 4t pa je sve jasno

Nema druge nego pratit oglase i ić gledat,samo za to treba čelične živce,ja ih za to više ne bi imao,pripremi se za skutere u "odličnom stanju",a kad dođeš grob,slike na njuškalu stare po 5g i sl.,sve sam to prošao

Ja bi na tvom mjestu tražio nekaj s minarelli mašinom,ak bude i u kur*u lageri i semerinzi radilice koštaju 100kn,generalku napraviš za sitniš,vanjska vodena,nema mikroremena uljne pumpe,jednostavnija za šarafit i ne pucaju radilice ko na piaggiu

SF2 Freak:
Ovo da 4t dulje traje uopće se ne slažem i da ima manje zajebancije. 2T ima manje pogonskih djelova time ima i manje zajebancije i dulji vijek.

steeef:
4t masine imaju vise komponenti motora,ali to je jedan od razloga kaj su trajnije jer su rastereceni klip i cilindar naspram 2t masina..uz to i bolji sistem podmazivanja,a s tim i manja habanja vitalnih dijelova motora..
usporedbe radi,sp nikad nebude presel km bez generalke kolko bude nexus 250/300 nego bude nexus odvrtil 2. pa i 3x vise km.

SF2 Freak:
Sp je stvar za sebe on nebude nikada durao dugo jer je malo prejak za svoje komponente, ali Sr150 vjerujem da bi mogao bez pardona prestici jednog vx-a i vxr-a.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju