Općenito > Generalno o skuterima
Sto za prvi skuter do 4000kn
steeef:
--- Citat: SF2 Freak - 27 Siječanj, 2016, 12:22:02 ---Sp je stvar za sebe on nebude nikada durao dugo jer je malo prejak za svoje komponente, ali Sr150 vjerujem da bi mogao bez pardona prestici jednog vx-a i vxr-a.
--- Kraj citata ---
sp je jos i zastopan tvornicki za svoj potencijal,a za sr je slicna situacija posto vise nema najbitnijih stvari za kupit a to su klip i cilindar..dok za vxr se i dalje sve proizvodi i na kraju je trajniji..vidim po tome kolko sam ih do ad slagal i otvaral,npr masina sa 60tkm koju je kmich imal i prodal mom frendu mogla je vozit jos skoro tolko bez zamjene karika jer nisu bile ni blizu potrosenosti na kojoj tvornica nalaze da su za zamjenu nego na pola puta
Corector:
4t zip je idealan za otici do placa kojeg vidis s prozora i natrag, nerijetko se takvi vozaci svercaju po pjesackim i biciklistickim stazicama.
Za sve ostalo je direktno dovodjenje zivota u opasnost, i mogucnost da te nadrkane budale iz auta izmlate jer im smetas na cesti.
Za odrzavanje je manje zahtjevan nego 2T, a trajnost mu je veca nego 2T, manje se vrti, bolje podmazuje, konstrukcija je podredjena duzem radnom vijeku.
4T je opcenito trajnji agregat koliko god 2T bio jednostavan.
zrakoplovac:
Sve je relativno, budala moze 4t ubit prije nego 2t jer je puno osjetljiviji na tiskanje na hladno nego 2t...
Makar na mom 2t je od prvog dana malte ne uljna dotegnuta i ja se tog viska ulja ne bojim, a niti garezi, kad sam otvoril cilindar ko nov je bil s minimalnom garezi na ispuhu kaj je normalno.., garez se stvara od kratkih relacija i lose smjese, a u raspravu o kvaliteti ulja uopce necu ni ulazit... I mogu kucnut u drvo i rec da jos traje i ide ko od prvog dana :)
Al u globalu je 4t trajniji, samo nije za svakog, ko ni 2t turpija...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomi_ZG:
4t je trajniji naspram cvaje najviše zbog jednog jedinog razloga,a to je puno bolje podmazivanje
--- Citat: zrakoplovac - 27 Siječanj, 2016, 13:17:18 ---Sve je relativno, budala moze 4t ubit prije nego 2t jer je puno osjetljiviji na tiskanje na hladno nego 2t...
--- Kraj citata ---
Nemoj mi reć,ja zagrijavam runnera na 9 i pol hiljada eno ga prede ko mačak :laughing7:
SF2 Freak:
A to je drugi par rukava kaj nema djelova za 150 i 180. Mislim kada se bolje sagleda uz pravilno održavnje niti jedan skuter nebu krepo. Govorim o serijskim mašinama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju