Općenito > Generalno o skuterima

Sto za prvi skuter do 4000kn

<< < (4/18) > >>

zvonkec92:
ma uzmi si reganog baotiana i jos ti ostane 2000kn

Corector:
Pa ti si zapeo za high end skutere, a pocetni zahtjevi nemaju veze s njima  :toothy9:

Onaj nrg mc3 bi mogao biti jako dobar, skuter je jako kompaktan i krut, praktican, okretan, manje popularan sto znaci da se moze naci dobar primjerak za manje novaca. A ima piaggio lc masinu i bolje performanse od runnera jer je laksi.

onil94:
Ako hoces nesto pouzdano za te male relacije jos i da nista ne trosi ja bi ti preporucio piaggio zip 4T. Zamjenis ulje jedamput godisnje i deri misko  :icon_thumright:

efz:
Ekipa dosta je spamanja, ak imate nešto za riješiti sa korisnikom skuteri_zg riješavajte to privatno, nemojte javno spammati na forumu.....nit se netko smije oglašavati nit je OK spammati svako malo :icon_thumright:

Pozz  :hello:

NoName_ZG:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Siječanj, 2016, 07:13:22 ---Ne mislim nego znam,a onaj ko misli da će kupit uredan skuter za 4000kn je naivan ko francuska sobarica,teško se nađe i za 6000kn da valja,to su sve izraubane kršine na kojima treba mjenjat gume,kočnice,kompletan potrošni materijal u prijenosu,često i generalku mašine i začas si na 3-4000kn,možeš mislit kak je to na tak jeftinom skuteru dobro,zato se i prodaje za siću jer su vlasnici škrti uložit.
Uglavnom vidjet ćeš sam najbolje iskusit na vlastitoj koži,ima ih tu po forumu koji su bili nadobudni pa kupili takve skutere pa za mj. dana kuknjava da to niš ne valja jer sami shvate da je to rupa bez dna.

--- Kraj citata ---

Sto bi ti onda napravio na mom mjestu? Stedio jos pa uzeo nesto za vecu lovu, stedio jos pa uzeo novo? Ili uzeo Baotiana?

--- Citat: marijan.zunac - 26 Siječanj, 2016, 08:57:17 ---Piaggio Diesis 2004 god. plaćen 2000 kn pred godinu dana sa registracijom koja je važila još 4 mj. U motor uloženo cca 300 kn s time da sam do sad napravio oko 2000 km.
Uglavnom da se nać al treba bit strpljiv.

--- Kraj citata ---

Nista od Diesisa kad ga nema u ZG ni jedan trenutno. Problem je sto bi mi skuter trebao cim prije da pocnem stedit lovu na benzinu i parkingu, to me ispadne sigurno 150kn tjedno vise nego za skuter, a nije da se puno vozim.

--- Citat: zvonkec92 - 26 Siječanj, 2016, 09:31:36 ---ma uzmi si reganog baotiana i jos ti ostane 2000kn

--- Kraj citata ---

Sve mi se cini da ce tako i bit, malo me prestrasili s ovim pricama o jeftinim Talijanima i kvarovima.

--- Citat: Corector - 26 Siječanj, 2016, 10:50:03 ---Pa ti si zapeo za high end skutere, a pocetni zahtjevi nemaju veze s njima  :toothy9:

Onaj nrg mc3 bi mogao biti jako dobar, skuter je jako kompaktan i krut, praktican, okretan, manje popularan sto znaci da se moze naci dobar primjerak za manje novaca. A ima piaggio lc masinu i bolje performanse od runnera jer je laksi.

--- Kraj citata ---

Zapeo sam za high end kad mi je budzet takav da je na nekoj granici jeftinih high end i skupih low end skutera, a onda cu normalno ciljat na ove high end, ako nista drugo jer cu ih kasnije lakse prodat.
NRG cu ic pogledat ovaj vikend da vidim kakvo je stanje uzivo pa cemo vidjet, ali sad me malo strah kvarova i opcenito cijene dijelova.

--- Citat: onil94 - 26 Siječanj, 2016, 14:30:54 ---Ako hoces nesto pouzdano za te male relacije jos i da nista ne trosi ja bi ti preporucio piaggio zip 4T. Zamjenis ulje jedamput godisnje i deri misko  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Budem malo pogledao jer ima kakav u blizini, taj skuter mi se cak i izgledom svida, a ne sumnjam da je pouzdan. Inace sto nije da je 2T bolja masina? Nesto sam davno citao da su opcenito taj skuter malo pogorsali kad su prebacili proizvodnju u kinu i presli na 4T masine, ali ne sjecam se tocno vise.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju