Općenito > Generalno o skuterima
Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 28 Siječanj, 2016, 20:29:09 ---Čuj to, pao s nogara, i to u Varaždinu :laughing6:
A sjedalo podrapao jer je zapinjao s nogom? A šta on svaki put ide sjesti u kofer pa mu se to desilo ???
Laže ko pas, i izgleda doplo lošije nego što je rekao.
--- Kraj citata ---
Moguće da je samo pao,znam po svom
Samo izgleda mi izrauban ko moj sa 45000+,a na satu 9 :icon_scratch:
Jedino ne kužim koji retardus zapinje nogom naprijed na sicu,ja bi rekao da to neki klinjo rejser vozi,po tom zapinjanju od sic i položaju tablice
stipe:
--- Citat: Yield - 28 Siječanj, 2016, 19:16:21 ---Ako sam dobro skuzio....ako skuter kupim van Zagreba ( registrirani) , moram napraviti kupo-prodajni ugovor s kojim skuter prijavljujem u Zg i na to placam porez i nove tablice...cca 500-600 kn?
Hvala puno svima!
--- Kraj citata ---
Nisi...
Ako ima tehnicki placas kupoprodajni i ides direkt na mup, uzimas tablice i novu prometnu... sve skupa cca 150kn... 200 max
Porez se ne placa na 50ccm
skuteri_zg:
Peugeot prema ovome što ovdke piše. Godina ga ne proslavljuje, ali ako je zaista prvi vlasnik i sav uščuvan onda definitivno Peugeot.
To za runnera su puste priče da je pao na bok
robyakarider:
pa pao je na bok, samo je pitanje na koliko km/h :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
Jbt svi pričate ko da je runner pao s velebita i sav zdrobljen,uopće mu niš nije ima samo par crtica,moj se nedavno prehitio u garaži i više je izubijan nego ovaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju