Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (11/42) > >>

ivano_007:

--- Citat: Corector - 28 Siječanj, 2016, 14:46:36 ---Jedino ne znam za rezervne dijelove, novi su otrov, a polovnih vjerojatno manje ima pa to moze iritirati.
--- Kraj citata ---

Novi dijelovi su po cijeni zlata, polovnih nema, a većina majstora ga neće ni uzeti servisirati. Od Kymkača eventualno Agiliti il Vitaliti, za njih bi se dalo naći nešto dijelova :icon_thumright: Nekidan mi u Kreše u onom debelom katalogu nije uspia naći niti kataloški broj dihtunga ni remena. Katastrofa.

JosipMarijanovic:

--- Citat: ivano_007 - 28 Siječanj, 2016, 22:16:50 ---
--- Citat: Corector - 28 Siječanj, 2016, 14:46:36 ---Jedino ne znam za rezervne dijelove, novi su otrov, a polovnih vjerojatno manje ima pa to moze iritirati.
--- Kraj citata ---

Novi dijelovi su po cijeni zlata, polovnih nema, a većina majstora ga neće ni uzeti servisirati. Od Kymkača eventualno Agiliti il Vitaliti, za njih bi se dalo naći nešto dijelova :icon_thumright: Nekidan mi u Kreše u onom debelom katalogu nije uspia naći niti kataloški broj dihtunga ni remena. Katastrofa.

--- Kraj citata ---

Kad sam cuo da remen za Kymko Downtown 300 kosta 1100-1200kn   ???

Ekipa tu sa foruma mi se smijala kad sam im to rekao na karavani za zivot, da to nije moguce, ali svasta covjek uz kimka dozivi

ivano_007:

--- Citat: JosipMarijanovic - 28 Siječanj, 2016, 22:30:50 ---Kad sam cuo da remen za Kymko Downtown 300 kosta 1100-1200kn   ???

Ekipa tu sa foruma mi se smijala kad sam im to rekao na karavani za zivot, da to nije moguce, ali svasta covjek uz kimka dozivi
--- Kraj citata ---

A anlaser za Dinka 50cc 2500kn, a vakum pumpa 1150kn... Show brate

Yield:

--- Citat: stipe - 28 Siječanj, 2016, 22:08:04 ---
--- Citat: Yield - 28 Siječanj, 2016, 19:16:21 ---Ako sam dobro skuzio....ako skuter kupim van Zagreba ( registrirani) , moram napraviti kupo-prodajni ugovor s kojim skuter prijavljujem u Zg i na to placam porez i nove tablice...cca 500-600 kn?

Hvala puno svima!

--- Kraj citata ---

Nisi...

Ako ima tehnicki placas kupoprodajni i ides direkt na mup, uzimas tablice i novu prometnu... sve skupa cca 150kn... 200 max

Porez se ne placa na 50ccm

--- Kraj citata ---

Kako mislis da se ne placa porez?
Rekli su mi na poreznoj da se placa 5 %

JosipMarijanovic:
Neplacas nista na mopede. Nemoras ni ici do porezne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju