Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (42/42)

anabellas:

Vidoviti milan je reko svoje

Sent from my D6603 using Tapatalk

Yield:
Evo samo da dam mali info za Gileru SP 50 koju sam kupio.... Sa skuterom nisam presao vise od 300 km i bio je kod 3 mehanicara, svi su ga slozili da ide 2 dana i onda je nesto krepalo.
Uglavnom trenutno stoji i trazim mehanicara koji se kuzi u struju da ga slozi i ide na prodaju....moze i ovako neispravan. Napisem  detaljne dojmove za sve koji gledaju Gilera skutere slicnog godista...pa mozda nekom pomogne da ne uzmu sranje kao ja.

zvonkec92:
a ja ti nudio svog relija za 500 evra pa nisi htio, sad bi se vozio bez brige i pameti, samo toci vozi. al svi patite na izgled i da vas slucajno nebude sram vozit se na ruznom skuteru :P

gp_motori:

--- Citat: Pan Pan - 16 Svibanj, 2016, 17:36:54 ---Znaci ako ima 70cc kit i blokadu to nema problema na registraciji?

Radi li tih 20cc zbilja razliku u performansama ili je to samo placebo efekt + povećanje potrošnje?

--- Kraj citata ---

Ma potrošnja ti je manja sa nekim Giza 70ccm kitom (ne neki full race aluminijski).... Imao frend starog zračnog minarelia Rallya napuco kit od TP i veču diznu, serijski auspuh, skuter je sad laganini išao 70kmh na malo gasa dok bi prije morao držat pun gas cijelo vrijeme, i to se tranzlira u manju potrošnju, i tehnički s el blokadom ko od šale prolazi. Kasnije je stavio ZX spulju s kojom je dobio 10kmh maximale ali i potrošnja nešto narasla

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju