Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (9/42) > >>

zvonkec92:
msm za 4600kn regan pežo ko iz salona, ja se nebi dvoumio ni minute

Dino-X race:
Pezo je kao zvono, vidi se i po slikama da nije puno vozen. Jedino si racunaj ove gume zamjenit jer su jos tvornicke i stare.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Yield:

--- Citat: zvonkec92 - 28 Siječanj, 2016, 19:21:36 ---kymka bi ja preskočio odma kad vidim onu gljivu, SF mi se jako sviđa i mogo bi bit savršen pošto ima malo km ak su opče orginalni, runner ne izgleda loše samo treba otić vidjet kakav je, čini mi se koda je neko pao sa njega na ljevu stranu.

ja bi svoj glas dao pežou, a dijelovi se nađu i novi za dobru cijenu, nije to više ko nekad kad si imo samo dva izbora, ovlašteni lopovski Degenero ili njuškalo švercere. kod   P le š e      a i ovdje na MS shopu se nađe puno dijelova mehanike za dobre pare.

--- Kraj citata ---

Runner je navodno pao s nogara na tu stranu i malo je ostecen. Meni je taj peugeot prvi izbor isto, ali buduci da mi je dosta ljudi savjetovalo Runnera ovaj mi se cinio ok za tu cijenu ( bar po slikama i rijecima vlasnika)

Razmisljam da za tu poprilicnu razliku u cijeni ulozim u nove gume, skinem blokadu i stavnim drugi auspuh ( ako sam dobro skuzio ovaj koji poboljsava performanse malo ), tek toliko da skuter malo jace vuce.

Corector:
Čuj to, pao s nogara, i to u Varaždinu  :laughing6:

A sjedalo podrapao jer je zapinjao s nogom? A šta on svaki put ide sjesti u kofer pa mu se to desilo  ???

Laže ko pas, i izgleda doplo lošije nego što je rekao.

Yield:

--- Citat: Corector - 28 Siječanj, 2016, 20:29:09 ---Čuj to, pao s nogara, i to u Varaždinu  :laughing6:

A sjedalo podrapao jer je zapinjao s nogom? A šta on svaki put ide sjesti u kofer pa mu se to desilo  ???

Laže ko pas, i izgleda doplo lošije nego što je rekao.

--- Kraj citata ---

Vlasnik je rekao da je necankinja srusila motor dok je bio na nogaru i da je ostecen..eh sad ne znam jel to istina..da ima jos neke znakove koristenja ali da je skuter uscuvan i da motor radi dobro, te da bi bilo najbolje da ga dodem isprobati...

Meni ovako izgleda da bi uz sic i gume trebalo nove staviti....znaci nije bas neka povoljna cijena za 7000 kn?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju