Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (8/42) > >>

skuteri_zg:
Vječne rasprave onih koji vole piaggio, minareli ili Peugeot, svatko ima 100 razloga za svoje ljubimce :-)

Poslano s kante za smeće

Corector:
Evo bas sam sad vozio Kymca Super 9, za nekoga tko trazi udoban, ugladjen i smiren skuter koji potegne 70-75kmh, a izuzetno je tih i stabilan za voziti.

U voznji je veca milina od bilo kojeg piaggio gilera skutera, prirodniji polozaj sjedenja i niska podnica za razliku od SFa, i stabilniji je od njega osim sto je udoban, sjedalo mu je cak i mekse.

Jedino ne znam za rezervne dijelove, novi su otrov, a polovnih vjerojatno manje ima pa to moze iritirati.

Ali za chill pedeseticu ovaj skuter je jednostavno milina.

Kome nije do nekog extra tuninga, moze biti super zadovoljan i s necim sto je manje priznato kod nas. Vozio sam gotovo svaki skuter, od Cagive Progress do qm50t-10a, i dosta njih su favoriti, neki za odvesti se do placa, do banke, za offroad, za voznju po snijegu, za zabiti se u zid a da ti ne bude zao, za provlacenje izmedju auta, za nemoguce provlacenje, za stabilnu voznju, za igrati Polo...

Svatko ima svoje apetite stoga najbolje bi bilo napraviti neku klasifikaciju gdje bi se jasno vidjele bitne prednosti i mane, kako kome jel.

Yield:
Nakon dugo gledanja i trazenja na njuskalo nasao sam ova 3 koja mi se cine ok i za koje sam dobio garanciju od vlasnika da su u odlicnom stanju i da se mogu doci isprobati bez obaveze bilo kad..
Naravno skuter bi isprobao i pregledao prije kupnje..

Pa vas molim za vas savjet i na koje mane\prednosti da obratim kod ova 3 modela i kako vam se cine cijene. Razlika izmedu Peugeota i Gilere je poprilicna, pa me zanima jel ti skuteri stvarno vrijede toliko..

KYMCO Super 8 - mozda uspijem spustiti cijenu na 5600 kn
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/kymco-super-8-2t-50-70-cm3-oglas-16977285

Gilera Runner SP 50 - sa spustenom cijenom 7000 kn
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-sp-50-oglas-12469018

Peugeot Speedfight 2 - sa spustenom cijenom 4600 kn
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/peugeot-speedfight2-oglas-16765062

Ako sam dobro skuzio....ako skuter kupim van Zagreba ( registrirani) , moram napraviti kupo-prodajni ugovor s kojim skuter prijavljujem u Zg i na to placam porez i nove tablice...cca 500-600 kn?

Hvala puno svima!

zvonkec92:
kymka bi ja preskočio odma kad vidim onu gljivu, SF mi se jako sviđa i mogo bi bit savršen pošto ima malo km ak su opče orginalni, runner ne izgleda loše samo treba otić vidjet kakav je, čini mi se koda je neko pao sa njega na ljevu stranu.

ja bi svoj glas dao pežou, a dijelovi se nađu i novi za dobru cijenu, nije to više ko nekad kad si imo samo dva izbora, ovlašteni lopovski Degenero ili njuškalo švercere. kod   P le š e      a i ovdje na MS shopu se nađe puno dijelova mehanike za dobre pare.

Tomi_ZG:
Ne vjerujem da ću ovo reć al po slikama pežo

Ak su kilometri original pogotovo,samo daj ti znaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju