Općenito > Generalno o skuterima
Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova
Scooterist_#1:
Foumskii mestri nemaju pojma... haha... skuter nades do 4500kn kakav hoces... a to kaj drugi misle nek te ne dira previse! Zato odes s nelim ko se kuzi i odma ti bar ugrubo veli kolko jis ulaganja ima...
Yield:
Hvala svima na savjetima, pomoci i odgovorima, te onima koji su se javili u inbox.
Nesto sam i naucio gledajuci oglasnik, citajuci komentare i isprobavajuci skutere preko oglasa :)
Zar stvarno nigdje nema djelova za peugeota po nekim normalnim cijenama ?
skuteri_zg:
--- Citat: Yield - 27 Siječanj, 2016, 16:00:50 ---Hvala svima na savjetima, pomoci i odgovorima, te onima koji su se javili u inbox.
Nesto sam i naucio gledajuci oglasnik, citajuci komentare i isprobavajuci skutere preko oglasa :)
--- Kraj citata ---
Ima, štoviše za Peugeot dijelive ima skoro svaki preprodavač. Također kada bi strgao plastiku na peugeotu to obično ispadne jeftinije nego na bilokojem drugom skuteru jer ih ima više u manjim veličinama, za razliku od nor starog runera koji je sastavljen od sve skupa 4 plastike
zvonkec92:
Ma nevalja pezo nista, bolje gledaj runnera il tako nesto. kad sjednem na pezoa imamosjecaj koda je manji od relija, jer su mi koljena skoro na volanu.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: skuteri_zg - 27 Siječanj, 2016, 20:03:55 ---
--- Citat: Yield - 27 Siječanj, 2016, 16:00:50 ---Hvala svima na savjetima, pomoci i odgovorima, te onima koji su se javili u inbox.
--- Kraj citata ---
Ima, štoviše za Peugeot dijelive ima skoro svaki preprodavač. Također kada bi strgao plastiku na peugeotu to obično ispadne jeftinije nego na bilokojem drugom skuteru jer ih ima više u manjim veličinama, za razliku od nor starog runera koji je sastavljen od sve skupa 4 plastike
--- Kraj citata ---
ovo je recimo neznani podatak na forumu koji ide u prilog pezovu a a kojeg su forusmki pezo fanatici presutili :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju