Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova

<< < (6/42) > >>

onil94:

--- Citat: Yield - 27 Siječanj, 2016, 09:04:21 ---Ima stvarno svakakvog smeca koje se prodaje pod "super stanje, valja pogledati, pali i vozi " i slicne stvari. Probao sam sve i svasta ali jos nisam nasto konkretno. Od Liberty sam odustao jel su bili groblje, pa bi trebalo jos dosata ulaganja. Runneri su vecinom dosta skupi i drze cijenu..
Iako jos uvijek gledam speed fight 2, moram priznati da mi se jako svidio izgledom i voznjom jet force, ali dosta ljudi ga hvali a dosta ljudi ima losa iskustva s njima.

Do koje godine da gledam modele runnera i kakvi su derby skuteri?

--- Kraj citata ---

Runneri su ti svi vrlo slicni nisu velike razlike samo sto je noviji i manje km ima to ti je veca cjena tako da gledaj do kolko planiras dat, a sto se tice derbi-a to ti je sve ista stvar masina i to. Samo gledaj da derbi nema lanac jer imas dvije varijante jedna je ista kao gilera/nrg, a druga varianta ima variomat i jos lanac.

Yield:

--- Citat: onil94 - 27 Siječanj, 2016, 09:16:32 ---
--- Citat: Yield - 27 Siječanj, 2016, 09:04:21 ---Ima stvarno svakakvog smeca koje se prodaje pod "super stanje, valja pogledati, pali i vozi " i slicne stvari. Probao sam sve i svasta ali jos nisam nasto konkretno. Od Liberty sam odustao jel su bili groblje, pa bi trebalo jos dosata ulaganja. Runneri su vecinom dosta skupi i drze cijenu..
Iako jos uvijek gledam speed fight 2, moram priznati da mi se jako svidio izgledom i voznjom jet force, ali dosta ljudi ga hvali a dosta ljudi ima losa iskustva s njima.

Do koje godine da gledam modele runnera i kakvi su derby skuteri?

--- Kraj citata ---

Thx, ove verzije koje sam gledao sve imaju lanac..izgledaju vise kao motor? To predstavlja neki problem? Vidim da izgledaju agresivno i sportski i imaju malo vecu cijenu pa ih nisam niti gledao jel sam mislio da vise trose i da su za trke i slicno..

Runneri su ti svi vrlo slicni nisu velike razlike samo sto je noviji i manje km ima to ti je veca cjena tako da gledaj do kolko planiras dat, a sto se tice derbi-a to ti je sve ista stvar masina i to. Samo gledaj da derbi nema lanac jer imas dvije varijante jedna je ista kao gilera/nrg, a druga varianta ima variomat i jos lanac.

--- Kraj citata ---

Corector:

--- Citat: Yield - 27 Siječanj, 2016, 09:04:21 ---Do koje godine da gledam modele runnera i kakvi su derby skuteri?

--- Kraj citata ---

Ak nadjes uscuvanog s original plastikama i bojom koja je jos postojana onda je to nebitno.

Derbi je najsportski skuter, odlicno lezi na cesti i super je za voziti, razlikuje se jer ima dio alu rame kao i motocikli, verzija bez lanca je prakticnija za odrzavanje i brza, a frend ima gp1 bas sam jucer gledao stanje kilometara oko 34 000km, nikad otvarana masina, a skuter izgleda kao iz salona.

Tomi_ZG:
Kloni se pežoa,pa za taj skuter nema ni jedan jeftiniji originalni dio,ni za piaggio nisu jeftini,a za pežo ubi me bože,ono tražiš original centralni feder - nema,moraš kupit u kompletu s polutkama i kuplungom za 1000kn i slične abnormalnosti bez mozga,nedo ti bog past sa njega,ubijene polovne plastike koštaju ko zlato,a nove skuplje nego za mercedes,ista stvar i sa kymcom,kloni se i te firme

--- Citat: Yield - 27 Siječanj, 2016, 09:04:21 ---Ima stvarno svakakvog smeca koje se prodaje pod "super stanje, valja pogledati, pali i vozi " i slicne stvari

--- Kraj citata ---
Ma nije moguće,forumski meštri se kunu da su skuteri po 3-4 hiljade kuna stani pani

Corector:
Sve se moze naci za malo para, samo sto bi svi servirano za 4 soma bez ulaganja i da je najbolja marka. Ako se ne kuzis onda radje plati to sto ne kuzis, jebiga svaka skola se placa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju