Općenito > Generalno o skuterima
Prvi skuter - svajeti i raspoloživost djelova
zvonkec92:
j#bo me pas na tom njuškalu nema poštenog vozila, sve neke grobine ko fol super stanje a pol tog treba mjenjat i 80% toga ne radi il je razjebano i klimavo..
da ne spamam puno, autoru bi preporučio nekog neosa il tak nekaj, nih ima ko govana i velik je izbor da se izabrat nešto dobro..
Tomi_ZG:
To ja govorim već godinama...
stipe:
--- Citat: Josip-98 - 22 Siječanj, 2016, 15:33:49 ---Neznan koliko si starij ni neznan je li imas dite, a ako kojin slucajen imas moras razumit da ce za koju godinu pocet vozit motoric ili ces mu ti taj motoric/skutercic dat da vozika i sad neznan bas taj liberty valjda mu ne zelis s&ebat djetinjstvo i skutere. Liberty je nesto kao fiat multipla :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Jedina prednost libertya je sta ga niko nece ni pogledat a ni pomislit ukrast
--- Kraj citata ---
Nemoj tako, brate..
Libertyja sam vozio jednu sezonu (doduse nakitanog :D ) i mogu ti reci da sam bio odusevljen sa njim!
Udoban, mekan, velika kola, odlicno drzi cestu, ma gust samo takav...
Jedino grdo za vidit :D
Josip-98:
Vidi smajlica frende hahaah, sta ruznij skuter to kvalitetnij
Yield:
Ima stvarno svakakvog smeca koje se prodaje pod "super stanje, valja pogledati, pali i vozi " i slicne stvari. Probao sam sve i svasta ali jos nisam nasto konkretno. Od Liberty sam odustao jel su bili groblje, pa bi trebalo jos dosata ulaganja. Runneri su vecinom dosta skupi i drze cijenu..
Iako jos uvijek gledam speed fight 2, moram priznati da mi se jako svidio izgledom i voznjom jet force, ali dosta ljudi ga hvali a dosta ljudi ima losa iskustva s njima.
Do koje godine da gledam modele runnera i kakvi su derby skuteri?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju