Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nozilo nije odjavljeno par godina od isteka registracije  (Posjeta: 1762 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lugburz

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Rukovodioc-pijanac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
Nozilo nije odjavljeno par godina od isteka registracije
« : 03 Siječanj, 2016, 14:02:33 »
Jel ima ko iskustva s ovom situacijom:
kupia san motor kojemu je kreten bivsi vlasnik izgubio tablicu i knjizicu vozila.papiri su na mog poznanika.koliko ja znam on osobno nije bio odjavit motor,ali nakon godinu dana od isteka registracije se vozilo odjavljuje samo u sistemu mupa.e sad kakva je procedura da se taj motor prepisena moje ime i ide na registraciju?oce li trebat kakve kazne placat ili nesto?
Rock out till your life is at an end

Offline TomTomislav

• Tržnica : (+30)
  • maxi forumaš
  • Pozdrav ekipa :)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Zasad stanka :)
  • Moja Kaciga: Airoh :)
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: Zx :)
Odg: Nozilo nije odjavljeno par godina od isteka registracije
« Odgovori #1 : 07 Siječanj, 2016, 23:00:35 »
Kolko sam upucen iz slicne situacije frend , trazili su tablicu , takodjer nije imao i dao potraznju , dobio papir zamjenu za knjizicu i cestitku 700kn , tek onda na poreznu da se obrise dug s šasije , i prijepis uredno obavi .
......

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
Odg: Nozilo nije odjavljeno par godina od isteka registracije
« Odgovori #2 : 08 Siječanj, 2016, 10:10:11 »
da, taj na cije je ime skuter motor. treba otic u prometnu policiju i trazit potvrdu za izgubljenu tablicu, za izgubljenu prometnu i izgubljenu knjizicu vozila. (iako knjizica vozila vis ene postoji ona je potrebna za odjavu jer je to drzani dokument. ima padobranaca koji tvrde da knjizica ne treba vise jer se ne koristi vise, ali prijatelju moj treba je vratit drzavi.

onda s tim papirima koji potvrduju gubitak svega, ode se napravit kupoprodajni ugovor. kasnije s tim papirima i ugovorom mozes otic ti odjaviti motor i onda na tehnicki prijavljivat na sebe itd...

kaznu ce dobit taj koji nije odjavio motor, nema to veze s novim vlasnikom.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34